• AG11

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    sweasmamma skrev 2012-03-05 09:54:21 följande:
    PeBa 

     


    ser tunt ut Obestämd men hoppas det är något =)
    Jag anar också något
    ♥☆° Ett mirakel har skett - www.uncompleted.blogg.se °☆♥
  • AG11
    Till MTW

    Har mörkat, det ser lovande ut


    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    lanylena skrev 2012-03-06 09:48:03 följande:

    Dum fråga kanske, men vad är ma?


    missed abortion
    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    Skrutt 83 skrev 2012-03-06 11:37:54 följande:
    Jag ser på alla dina bilder så väl otrixade som trixade och tror absolut att det är något där. Vad är du på för dag idag? Ja visst kan det vara så att du är låghormonare. Verkar vanligt att man plussar kring samma dag som man gjort innan, dvs har man fått plus sent brukar man även få det nästa gång osv.

    Mini Lenoie: Ja jag vill fråga så ingen tar illa upp.

    Jennie: Tänkte också på trombyl, förstår att du är nojjig men skönt att du kan ha en kontakt med BM, när skulle ni ses och bestämma om medicinering?

    Vad gulliga ni är som vill se bilden. Lägger upp den och om någon tar illa vid sig så får ni hojta till. Här är vår lilla plutt förra måndagen, 12+5 enligt sm och 11+6 enligt ul:

     
    men åååh så söt! jag gjorde också ett UL i vecka 12 av alla UL jag fick gå egenom.. man kan inte tänka sig att sonen vart sådär liten..
    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    angie91 skrev 2012-03-06 13:14:29 följande:
    nee tjejer nu åker håret av !! :P 
    uppe eller nere?
    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    sweasmamma skrev 2012-03-07 13:05:50 följande:
    oj ..eehh, ni som försöker igen efter missfall(3) där hade hon lagt ett vul med 2 små kottar 
    Har du möjlighet att länka? Jag letar ihjäl mig snart
    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11

    Vi kanske ska döpa om denna tråden till spökstreckstråden helt


    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    mammelie1891 skrev 2012-03-08 11:00:57 följande:
    Nu behöver jag tips (sorry för långt inlägg, men ni e bäst här, därför frågar jag er)

    Som några av er vet så fick jag ju MA nyss (fosterlös graviditet). Åkte in och ut ur sjukhuset under "grav" och fick olika besked varje dag "det är nåt som inte stämmer", "det ser bra ut", "det finns inget där", "allt tyder på att det är en normal graviditet"... tillslut visade det sig ju att det inte fanns nåt så jag fick göra medicinskabort i v 8. Det var drygt 3 veckor sedan.
    För en vecka sen slutade jag blöda. Blödningen kom dock tillbaka i söndags tillsammans med SVÅR smärta. Sökte då akut och man gjorde VUL och då konstaterades att det fanns 2 cm rest av graviditeten kvar i livmodern och man la in mig i väntan på skrapning. Jag hade dock ett VÄLDIGT viktigt läkarbesök med min dotter på måndagen så jag ville åka hem. Jag fick ta 2 cytotec (abortpiller) på söndagen och 2 på måndagkväll och fick tid för skrapning på tisdag morgon. Efter att jag tagit cytotec försvann blödningen.
    Jag åkte in på tisdagen, fastandes och redo för skrapning men först ville man göra ett VUL för att se om resterna satt kvar. Det gjorde dom. Den läkaren beslutade ändå att jag inte skulle skrapas, utan fick åka hem med fler abortpiller och skulle komma tillbaka om blödningen ökade eller om smärtan tilltog. (När jag ligger i gynstoeln säger den jävla pajasen till läkare att jag kanske borde fundera på vilket preventivmedel jag ska använda mig av! DET VAR EN PLANERAD GRAVIDITET!! Dumt att läsa min journal innan!!)
    Jag tog cytotec tisdagkväll men hoppade över att ta igår eftersom tabletten i sig ger smärta i livmorden (sammandragningar). Tänkte se om det försvann utan och att allt blev normalt igen.
    Idag har jag börjat blöda igen och ganska mycket (inga klumpar, så den där "manstumme" (som läkaren i söndags sa) stora resten/slemmhinnan har inte kommit ut. Jag har även ökad smärta, kan inte gå upprätt utan kryper ihop eller sitter/ligger helst med lite tryck på magen.

    Nu till frågan. Ska jag söka igen? Eller ska jag avvakta? Har ingen lust att träffa nån klåpare till läkare som inte ens bryr sig om varför jag är där... Vill ju helst inte skrapas (är livrädd för att sövas), men så här kan jag inte ha det! Har tre barn jag måste kunna ta hand om ("men vi kan inte skrapa dig bara för att du har tre barn" som den "trevliga" läkaren sa till mig i tisdags).
    Hur ska jag göra?

    Tack på förhand (och igen, sorry för långt inlägg)
    Sök igen. En gång för mycket än för lite. Hoppas du snart mår bra igen! {#emotions_dlg.flower}
    ♥☆° 111223 °☆♥
  • AG11
    HonSomLeverHärOchNu skrev 2012-03-08 15:43:06 följande:
    Hjälp mig tyda detta test.... Kan detta vara ett sk spöksteck?? Eller är det kanske bara jag som ser ett hehe?

     


    Nej det ser inte ut som spök, blått o brett!  Plus
    ♥☆° 111223 °☆♥
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester