• kanske 4a

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hoppar in här, har tjuvläst ett tag nu och hoppats att jag ska få lägga in egna bilder någon gång. Och nu tror jag det är dags. Testade i morse äl +6-7 med känsliga tester 10mlu. Först syntes ett svagt smalt streck men nu när det har torkat syns det inte längre och tyvärr hann jag inte ta bild innan strecket försvann. Men jag tycker mig ändå ana något litet. Jag har aldrig fått så med de testerna förut så jag kan ju inte låta bli att hoppas :) Slänger in en vanlig bild och en inverterad. 


       


      

  • kanske 4a

    Vindruvan: Det är helt klart ett streck om än svagt.

    lilaemma: Är du säker på spök? Ser ju riktigt ut. Mitt var bara som ett pennsträck, som spökstrecken på CB ser ut. Men inte ens sådana har jag fått förut :) 

  • kanske 4a

    Grattis kolasnöret! Sitter här och mår illa och vill att det ska bli i morgon så jag kan testa igen :)

  • kanske 4a
    sweasmamma skrev 2011-10-17 15:56:17 följande:
    ska fota mitt cb så ni får analysera =) dock skitkamera på mobilen så ska ta med riktiga kameran 
    Ja gör det, älskar att analysera :)
  • kanske 4a

    mamma91: det är ju hur tydligt som helst!! Grattis och njut nu!

    Grattis till Teddy också!

    Jag har försökt fota i säkert en timme nu med alla möjliga vinklar och ljuskällor, men det går inte att fånga mina svaga skuggor på bild. Men jag ser iaf svaga skuggor och de är kvar efter att testet har torkat. Jag mår illa, kaffet smakar inte som det ska, molvärk, huvudvärk och ömma bröst. Jag tror faktiskt jag är gravid även om jag inte vågar ropa hej ännu. Testar i morgon igen och har två cb (vanlig och digitalt) som väntar på rätt tillfälle. Lägger ut bilderna här iaf. Det översta är från saveon och det understa av märket one step. Båda mäter från 10mIU.


     

       

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester