Inlägg från: religionmakesconflict |Visa alla inlägg
  • religionmakesconflict

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    kattaaa skrev 2014-02-24 08:46:27 följande:
    Kan nån med bra test öga titta på detta test... man såg inget med bara ögat men när jag gjorde om det så inbillar jag mig något!! :(
    Isabelle 2oo7 ♥ Melvin 2oo9 ♥ Nova 2o11 ♥ Freja 2o13 ★ kattaaa.blogg.se

    Jag tycker mig se ett svagt svagt streck på båda men syns mest på översta Så var det för mig när jag testade på BIM -4 O idag BIM-2 har jag fått gravid på 2 CB digital o på ett starkare streck på ett billigt test :) Så avvakta o ta ett till om 1eller 2 dar :)
  • religionmakesconflict
    Spears skrev 2014-02-25 12:29:12 följande:
    6 dar har jag testat är bå bim+ 3 nu. borde stå 2-3 på cb men står 1-2 bajs!!!!

    Jag förstår inte...om det står gravid på CB dogital så är du ju det? Tycker inte du ska stirra dog blind på dom sär billiga stickorna...men jag förstår din frustration :/ Ta ett test hos BM?
  • religionmakesconflict

    Jag behöver hjälp..var precis hos BM är i vecka 4+1 hon tpg ett test o det visade svagt positivt hon verkade nästan som att jag var dum i huvudet som kom till henne så tidigt o sa ja det är så tidigt så man vet inte om det är nått på gång eller övergående.. jag kä de mig så lessen...mina egna hemmarest visar starka streck allt från billiga test till CB plus o digital... :( jag vet det är tidigt men varför är hennes test så svagt ? :(

  • religionmakesconflict
    Petra 334 skrev 2014-02-27 09:03:47 följande:
    De brukar rekommendera att vänta 2 veckor efter bim innan man går till bm. Deras test är inte lika känsliga.

    Ja det förklarar henne dryghet säker ..
  • religionmakesconflict
    CrazyChristina skrev 2014-02-27 09:03:57 följande:
    Testen hos barnmorskan visar på 50miu/ml de flesta hemmatest är det 10-25miu/ml jag fick jättesvagt hos bm trots att jag var i V5+3

    CrazyChristina skrev 2014-02-27 09:03:57 följande:
    Testen hos barnmorskan visar på 50miu/ml de flesta hemmatest är det 10-25miu/ml jag fick jättesvagt hos bm trots att jag var i V5+3

    Ja man är så orolig för allt...jag är jätterädd för ett tidigt missfall då min mamma fick missfall i månad 4 Hur har det gått för dig?
  • religionmakesconflict
    ELA01 skrev 2014-02-27 16:38:49 följande:
    Imorses testa jag med cb digital igen och fick äntligen gravid +3. 5+3 idag. Igår fick jag ju bara gravid 2-3. Men jag tycker nästan strecket på testlagrets sticka blev starkare igår. Man kan verkligen inte syna förändringar så noga på dessa stickor. Lägger med bilder. Den som det står +9 på är ifrån igår det andra med cb digital från idag.
    hur snabbt kommer ditt streck upp så där tydligt? 
    Mitt kommer upp så tydligt efter 5-6 minuter, jag är på BIM +2
  • religionmakesconflict
    ninni400 skrev 2014-02-28 09:45:37 följande:
    Låter bra. Nu får vi hoppas det tar sig och blir lite starkare så vi slipper tvivla. Min cykel har varit lite konstigt lång på 35-40 dgr sedan mf i november. Men enligt mina symptom och känningar är jag äl+15-18 ungefär. Därför jag blir så fundersam att det är svagt med. Men ska testa digitalt i helgen och hoppas på bättre streck :)
    Så där såg mitt ut på BIM-4
    Nu på BIM +2 är det väldigt starkt.

    Grattis <3 
  • religionmakesconflict
    mammasusan skrev 2014-02-28 10:00:54 följande:
    Gjorde vul igår fick se ett litetlitet pyre med tickande hjärta aldrig sett det förut! V 6+4 idag & testet ser ut såhär
    WOW <3 vilken känsla det måste ha varit !! Ser du plusstrecket först när du gör testet eller kommer det efter några minuter?
  • religionmakesconflict
    Missimissi skrev 2014-03-01 17:09:42 följande:
    Första gången jag postar i den här tråden (som jag dock följt länge ) har tidigare alltid tänkt att " man ser ju ett streck när man ser det" (dvs är det positivt behöver man inte vrida, vända och analysera -även om jag såklart gör det ..) gillar dock tråden för att det ändå är så många lyckliga gravida som får visa sina fina tester vilket ger mig hopp. Så tänkte jag innan men -sen såg jag det här (nu har det torkat men såg ut så innan med) så tjejer -drömmer jag?? Eller ser även ni ett svagt svagt rosa streck??ÄL +8 idag.

    Sådär såg mitt streck ut på äl+9 ...suuper svagt men jag o sambon såg det. O vet du dagen efter så vågade jag mig på ett digitalt gravid 1-2 :D Detta var exakt en vecka sen nu ör jag på bim +3 :) o får starkare streck o gravid 2-3 på cb Så det dör tycker jag ser fint ut...vänta o ta ett nytt på måndag:)
  • religionmakesconflict
    laluna88 skrev 2014-03-02 10:12:57 följande:
    Hej alla fina. Ett tag sedan jag la upp något i tråden. Hur skulle ni avläsa dessa gravtesten ( testlagrets ). Det understa är taget sent igår kväll, och det översta i morse. Har haft svårt att få till en bra bild. Och allt ser klart bättre ut irl. BIM 5/3. 

    Plus :D ! Sitter faktiskt o kolla mina bilder frpn mitt svagaste plus o d såg exakt ut så. Dp var jag på bim -4 testade bim -3 fick gravid :D Vet inte hur man lägger upp bild men du skulle ha sett att mina såg ut sådär Köp ett digitalt o testa imorn :D
  • religionmakesconflict
    laluna88 skrev 2014-03-02 10:21:34 följande:
    Ja vi får väll se. Jag har fått MÅNGA spök genom åren, MEN just dessa är rosa i färgen vilket väcker en liten förhoppning ;)

    För mig är det första gången någonsin som jag testar o planerar barn. Fick ett sån som du och idag bim+ 4 är det starka streck o gravid 2-3 på cb. Så jag vågar mig på ett grattis :) uppdatera gärna :)
  • religionmakesconflict
    Längtan efter ett syskon skrev 2014-03-02 23:34:44 följande:
    Jättelängesedan jag skrev här inne men måste fråga er. Preg testen. Kan de visa falskt positivt efter utgående tid? Gjorde ett test i förrgår. Hann inte läsa av den inom tiden men 10 min efyer utgående tid o man ser två sträck men jag kan inte avgöra färg. nu när testet torkade syntes det tydliga men det är mega svagt. Vad tror ni. snälla hjälp mig.

    pregtest? dom ån apoteket med lila lock? om du menar dom så är dom sämst, lika så apoteket hjärtats egna, otroligt långsamma.
  • religionmakesconflict

    Bara lite interesant info ang testlagrets gravstickor. Läste på Fl att nån hade läst på google att dessa stickor inte kan hantera för höga halter av hcg vilket betyder att testat på morgonurin=högre halt av hcg än på dagen, ger ett svagare plus. Jag är i vecka 6 och testade denna teori imorse för skojs skull. Testade med morgonurin=ett väl synligt plus. Testade med samma urib fast utspätt med hälften vatten = ett mycket starlare plus än det på stickan med koncentrerat urin! Så fastna inte för mycket på svaga vs starka plus. Jag plussade suuper svagt på bim -5. För att vara säker testade jag digitalt bim -4 , o där fick jag gravid. Så är ni osäkra köp ett digitalt så slipper ni denna ovisshet :)

  • religionmakesconflict
    Patricia Helena skrev 2014-03-10 07:10:44 följande:
    Håller med dig fast jag själv varit testoman, är i vecka 13 idag :) men jag tror det handlar om att man vill kunna se något och klamra sig fast vid att man kanske ser nått, som egentligen inte finns där. Än att man köper digital och får det rätt upp i huvudet att man ej är gravid. Jag och min sambo har försökt att skaffa barn i 7 år. Vet såklart inte om det är därför, men när jag slutade hänga här inne på FL vilket var väldigt stressande då man såg alla plussa och man blev bara mer deprimerad. Vi slutade tänka på bebis verkstan. Och sa till varandra det blir inga barn för oss. Då slappnade jag nog av, slutade även med ÄL-tester. Och så tog det sig :) kan även nämna att efter utredning hade vi en chans på 5-10% att klara det på egen hand. Detta är inget illa menat mot er testare där ute, älskar att gå in och kolla här varje dag och se vem som har plussat. Detta var bara min historia. Lycka till ni allihopa !

    Erkänner mig själv som testoman oxå Wow 5-10% Grattis! vilken solskenshistoria Vi planerade inte, jag slutade med p piller o vi sa det som händer det händer wå en månad efter pillerstopp plussade vi nu håller vi tummarna för att allt går vägen
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester