• Missimissi

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Första gången jag postar i den här tråden (som jag dock följt länge ) har tidigare alltid tänkt att " man ser ju ett streck när man ser det" (dvs är det positivt behöver man inte vrida, vända och analysera -även om jag såklart gör det ..) gillar dock tråden för att det ändå är så många lyckliga gravida som får visa sina fina tester vilket ger mig hopp.

    Så tänkte jag innan men -sen såg jag det här (nu har det torkat men såg ut så innan med) så tjejer -drömmer jag?? Eller ser även ni ett svagt svagt rosa streck??ÄL +8 idag.

  • Missimissi
    majja77 skrev 2014-03-01 18:48:29 följande:
    jag ser !! jag testar med samma som du och mitt var tvär blankt idag äl+8 så något är nog på gång för dig Skrattande
    Tack för hoppet ! Jag har testat en massa gånger med dessa stickor genom åren (igår bland annat ) och aldrig fått dessa streck utan tvärblankt -så något händer nog och jag vet jag vet att det är så tidigt, att det kan vara torkstreck ändå eller en kemisk grav, ja jag är luttrad men tar alla halmstrån jag kan och skippar lördagsvinet just in case. Köpte två digitala tidigare idag så vi får se om/när jag tar fram den (om inte mensen kommer dvs )

    Tack för titten!
  • Missimissi
    louisep87 skrev 2014-03-01 18:26:03 följande:

    Exakt sådär ser mina ut med.. nu ligger jag bim+14 så jag vet inte vad jag ska tro. Hoppas på de bästa. Clear blue digital visade ej gravid:/
    Det låter ju inget bra... Clearblue digital har alltid visat rätt för mig. Jag har hittills inte slösat något sådant än då jag lagt för mkt pengar på test de här månaderna och vill inte slösa "dyra" test förrän närmare BIM.
  • Missimissi

    Morgonens test var starkare (dock fortfarande svag men man såg det utan att vinkla mm inom testtiden. Torkat blev det även betydligt starkare än några "torkstreck " jag fått innan -(jaag vet att man inte ska titta bär tiden har gått ut men visst är det ändå ett gott tecken att även det strecket har blivit starkare och väldigt rosa ??)

  • Missimissi

    Och här är en bild inom testtiden -svårt att ta en bra bild man såg såklart ännu bättre i verkligheten även om det var svagt)

    Visst ser ni med ??

  • Missimissi
    MagicQueen skrev 2014-03-03 11:26:26 följande:


    Någon som ser?
    Äl + 13 idag, BIM på fredag mest troligt. Fick likande reslutat på samma test både i torsdags och lördags. Funderar på om det kan vara sk spökstreck jag fått eller?
    är kortet taget inom "testtiden" eller har det fått torka? Man ser ju helt klart något där så hoppas. Jag fattar dock inte riktigt -om du är på ÄL+13 idag hur kan då BIM vara först på fredag?? (trodde man räknade 14 dagar emellan men det kanske varierar hur lång lutealfas man har? eller vad räknar du efter?
  • Missimissi
    MagicQueen skrev 2014-03-03 11:46:04 följande:
    Sen kan man ju ha lutealfas på allt mellan 10-16 dgr

    jo men det blir ju lite tokigt om man helt fast går på "när jag borde få min mens" iallafall om man inte är som en klocka månad ut och månad in och ligger i snitt runt 14 dagar. Jag har t ex ofta en lutealfas om 8-10 dagar men när jag räknar BIM så räknar jag på ÄL+14 då det ju annars inte finns tid för ägget att fästa (blir ju konstigt om jag ÄL+8 skulle räkna mig som BIM...blir dyrt med tester iaf )
  • Missimissi
    valere skrev 2014-03-03 17:14:15 följande:
    Åh, tack jag behövde verkligen höra några reaktioner. Ska prova med digitalt test i morgon eller övermorgon, vågar fortfarande inte riktigt tro att det kan vara möjligt.  Känns så overkligt.

    det där är inget "svagt test" i mina ögon utan helt klart positivt! Lycka till med digitala imorgon -låt oss veta hur det går!
  • Missimissi

    Ingen som hunnit svara men om det är någon annan som är i samma situation så såg mitt test ut så här nu på kvällen iallafall !

  • Missimissi
    escapee skrev 2014-03-03 18:54:00 följande:
    Ser en skugga! Precis som jag gjorde på mitt egna :)
    Ser också en skugga -lite svårt att säga -tog du kortet inom testtiden eller har det hunnit torka ? Jag har aldrig fått Spök på clearblue plus sen de bytte sort för ett par år sen (innan fick man ju ofta ett smalt streck även fast det inte var något hoppas hoppas det blir starkare för dig !
  • Missimissi
    Elwan skrev 2014-03-09 14:29:27 följande:
    Fan nu är jag exakt så där löjlig som jag tyckte att alla andra var på den här tråden. Jag vågar inte ta ett nu för jag vill ta med morgonurin. Jag vågar inte få ett neg igen. Eftersom vi håller på med IVF så är det så jävla jobbigt att få ytterligare ett neg. (Snart två år av negativa tester sätter sina spår)
    Jag vet att man inte ska testa för tidigt med det är ruvdag 12 och man ska testa på ruvdag 16-18. Jag är sååå jävla löjlig. Så skriver jag här fast jag själv skulle givit mig samma svar som du gör smile1.gif Jag testar senare igen eller imorn. Jag skulle behöva en ..



    Haha underbart -känner så igen mig (inte med ivf mm men det där att sitta och tänka "ah men vänta några dagar och ta ett test till" om andra men att själv sitta och spekulera .

    Mitt nuvarande plus började precis som ditt (först neg sen när jag tittade på det några timmar senare fanNs det ett streck och dagarna efter blev det bara starkare och starkare -så ur den aspekten ver jag precis hur du känner dig och hoppas det är samma för din del nu!!
  • Missimissi
    Elwan skrev 2014-03-09 20:41:56 följande:
    Gissa vem som testade pos ni i em då? smile5.gif Inte ens morgonurin!
    Yay !! Grattis!
  • Missimissi

    Tog 2-3 dagar från att jag fick svaga svaga test på billiga stickor tills det att jag fick positivt på digitalt så i min värld tror jag stickorna är känsligare än digitalt. (Mäter väl från 50?) tyvärr är det bara tiden som kan hjälpa dig här -oerhört frustrerande men om jag var du skulle jag skippa nubben idag !

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester