• JhjärtaK

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Favoritar från mobilen

  • JhjärtaK

    Hej! Ni som är experter, måste kisset vara "färskt" eller går det lika bra att spara morgonurin och ta ett test på det vid lunch typ? Är det olika med olika test?

    Någon som har bra eller dåliga erfarenheter av clearblue "plus digitalt" test?

  • JhjärtaK
    Nötcreme skrev 2014-03-27 15:34:04 följande:
    Tack för ditt svar :)
    Nja, det digitala borde faktiskt visa mer än 1-2 om du är i vecka 4+4. Precis som Emmaa86 skrev så räknar testet från befruktningen så innan BIM (eller precis vid BIM) så visar det digitala testet 1-2, sen efter BIM så visar det 2-3 veckor då det har gått 2 eller fler veckor sedan befruktningen (från typ 4+0 till typ 5+0). 
  • JhjärtaK

    Ni som är testexperter har Testlagret fått ordning på sina graviditetstest efter att det blev en massa spökstreck på dem för ett tag sedan (kan det till och med varit typ ett år sedan??)?

    Jag testade med dem när vi försökte bli gravida med dottern och de var ju superbra, visade absolut ingenting de gånger jag inte var gravid och sen blev det ett tydligt streck på ÄL+10 när jag var det. Men har förstått att efteråt så hade de stora problem med spökisar i iaf några batcher. 

  • JhjärtaK
    Milov skrev 2014-04-14 09:08:25 följande:
    28:e mars
    Ok, då är du på ÄL+16 idag (typ). Finns väl ca tre grova alternativ, antingen så är du gravid och låghormonare eller så är du inte gravid och kroppen strular eller så är du gravid men ÄL var senare och det är därför testen inte visar tydligt gravid. 
  • JhjärtaK
    Johannah01 skrev 2014-04-14 12:47:45 följande:
    Marresthlm har du trixat lite med bilden? :) det ser iaf ut son klart positivt ;)
    Tror att du kollar på färgresterna som är längre till vänster på hennes bilder och inte där teststrecket är för klart positivt kan man väl ändå inte säga att de är, eller? 

    Teststrecket är där mellan pilarna:

  • JhjärtaK
    louisep87 skrev 2014-04-14 12:51:57 följande:
    Så men andra ord bör jag vara gravid med tanke på att jag hade ägglossning för 19 dagar sedan? Har inte gjort gravtest på en 5 dagar nu.. Gravtestet jag gjorde då visade negativt. Låghormonare? Beställt nya idag så de kommer imorgon. Bör väl visa positivt nu om det är något där inne?
    Testade du med ÄL-test så att du är säker på när du hade ÄL? 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester