• Nostalgity

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! får jag hoppa in här? har varit inne på denna tråd varje dag nu sen min Äl för 10 dagar sedan. Nu när jag börjat testa mig och inte litar på mina ögon (synfel) , så blev jag inspirerad te att hänga med här pga någon "mixtrade" med ett test? Någon som ser något på mina? Bim -4 eller 5. 



    Detta är taget efter ca 7-9 min... imorse. 



    Detta när det torkat... har inte så bra kamera... men jag synar något på första? =S
     
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    sweasmamma skrev 2012-02-02 11:54:11 följande:
    nostalgity.. kolla här =)

     


    ser=)
    Åååh! då är det inte mina ögon som spelar mig ett spratt!! =D finns det någon möjlighet att detta kan vara spök? =S
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    Gummsan skrev 2012-02-02 11:54:15 följande:
    Ser här: 

     


    Jag tyckte också jag såg.. men som sagt, så vågar jag inte lita på mina ögon då jag är närsynt, skelögd (ena ögat) och har brytningsfel =P . Då får jag hoppas att inte testet spelar mitt ett spratt!... borde de kanske vara starkare imorgon bitti... eller borde jag vänta två dygn? 
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity

    Heej tjejer... här är jag igen! =)  jag följer fortf. denna tråd fastän jag inte är så "aktiv" så är jag inne här och gluttar några gånger om dagen.. känns som ett beroende haha!  Kollade upp och har BIM på måndag. Tog ett test imorse igen, på BIM - 4 alltså?  någon som kan "trixa" ... eller kanske trolla eller något annat som gör att ett streck syns? ;) Jag kan fortf. ana ett streck, kan ni? :S



     
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    Jennie83 skrev 2012-02-03 09:51:05 följande:

    Nostaligity trixade med ditt test =) Jag ser något där =)


     


     


    Tack för trixet! hehe =) ... tycker nästan det syntes bättre på testet igår? Borde man testa med typ PREG eller CB nu eftersom det är BIM -4? eller kanske ingen idé eftersom det syns så hiiimla svagt på stickorna? Jag känner mig ju gravid för tusan! .... det sticker runt äggstockarna som utgör en molande värk ner mot ljumskarna, jag kan inte sova om nätterna ordentligt, jag gråter för ingenting, rikliga flytningar (ursäkta info) ;D  och min mage är SÅ svullen på mornarna och kvällarna.. ser ut som jag lika gärna kan vara i v.10 ca...(är gravid för 5.e gången nu). 
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    Krambjörn skrev 2012-02-03 10:06:03 följande:
    Alltså när man känner av massa vid sidorn (vid äggstockarna) som stick osv och ibland som smått mensverk borde inte ÄL vara på Ingång då?
    När det känns så för mig så har jag ÄL samma dag. Fast jag får så ont så jag viker mig dubbelt och måste bita ihop käkarna för det gör SÅ ont!
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    Krambjörn skrev 2012-02-03 10:15:51 följande:
    Men ÄL testerna har inte visat något Bara svagt extra streck vilket ju är neg
    Har inte testat mig idag men tänkte göra det senare idag 
    Då kanske ÄL är på G för dig då ändå? =) Jag har stickningar runt äggstockarna nu och molande ont då och då... men jag VET jag hade ÄL 23e jan.  Ja testa idag så kanske det är starkare?
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    gempan skrev 2012-02-03 10:17:49 följande:
    Jag funderar också på att testa med CB digital. Men vet inte om det är någon idé när det är så himla svagt på "vanligt" test....??
    Ja precis...känns lite  "onödigt" att slänga ut pengar på ett sådant om man ändå ska mötas av samma resultat som man får annars! jag har ETT test kvar hemma, en sticka..som jag ska försöka hålla mig ifrån tills på söndag. Känns som jag inte kommer lyckas och ta det redan imorgon bitti =P .Men ser jag strecket då utan att behöva anstränga mig eller be om hjälp här, så köper jag ett CB digitalt! 
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    gempan skrev 2012-02-03 10:26:57 följande:
    Samma här! Har också en sticka kvar. Känner jag mig själv rätt kommer jag ta den imorn. :P Visar det nåt blir det ett cb digitalt :) Håller tummarna för oss :)
    Hehe vi sitter i samma sits du och jag.. när har du BIM?  Tror det var dig jag såg i en annan tråd nyss och om så är fallet så är ditt test mycket starkare än mina tycker jag =) . Får hoppas våra kroppar kommer te insikt och ger oss de streck vi vill ha nu!
    Pojke 12/10 -08
  • Nostalgity
    Krambjörn skrev 2012-02-03 10:26:12 följande:
    Men vilken tid är bäst att testa om dagarna?

    När på dygnet ska man testa?
    Du kan med de flesta tester testa när som helst på dygnet, men vid ungefär samma tidpunkt varje dag. dag. Det finns dock tillverkare som avråder från att testa innan klockan 10 på morgonen då LH är som lägst då. Det är viktigt att du inte kissar på minst 4 timmar innan du utför testet. Det säkerställer att LH-mängden i urinen är tillräckligt koncentrerad för att kunna registreras av testet.

    Googlade ;D 


     

    dag. Det finns dock tillverkare som avråder från att testa innan klockan 10 på morgonen då LH är som lägst då. Det är viktigt att du inte kissar på minst 4 timmar innan du utför testet. Det säkerställer att LH-mängden i urinen är tillräckligt koncentrerad för att kunna registreras av testet.
    Pojke 12/10 -08
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester