• dagg03

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    MagicQueen skrev 2014-03-04 16:40:40 följande:
    Åh tack för era snabba svar. Då var det inte jag som inbillade mig att dagens test var starkare streck på. Fått svagt, svagt både tors, lör och måndag när jag testat som blivit yttepyttelite starkare för varje gång. Men jag har nästan trott att det varit spökstreck iom att det knappt ökat nått. Men så idag syntes det skillnad. Så härligt.
    Jag har fått en massa spökstreck på de där testen, senast för någon dag sedan..men testade idag med RFSU och fick inte en tillstymmelse till plus. Men mina spökstreck har inte alls varit så tydliga som strecket på testet du tog på eftermiddagen, så jag tror absolut att du är gravid. Strecket på det nedre testet ser ju dessutom rosa ut och det är ju verkligen ett bra tecken! Tror att ett digitalt test skulle visa gravid! PlusSkrattande
  • dagg03
    MagicQueen skrev 2014-03-04 19:21:11 följande:
    ja jag har varit väldigt osäker på dom tidigare testen om det varit spökstreck eller ej. Men nu har det blivit såpass mkt starkare + att det nu syns att det är åt det rosa hållet. Så jag hoppas verkligen att detta inte är spök.
    Ska ta ett digitalt på fredag när jag har bim tänkte jag.
    Spännande! Jag håller tummarna! Glad
  • dagg03
    lyckliiig skrev 2014-03-05 18:52:14 följande:
    Här är kanske en bättre bild.. Så svårt att få en bra bild!
    Jag tycker att strecket syns rätt tydligt, tror definitivt att det är ett plus! 
  • dagg03


    Skulle vilja låna era ögon lite. Jag hoppas nog egentligen inte att jag ska vara gravid, men mensen är sen och bestämde mig därför för att ta ett test. Detta är RFSU:s graviditetstest. Då strecket är så pass svagt är jag osäker på om det är någon färg i det eller om det är grått. Vada tror ni andra?
  • dagg03
    louisep87 skrev 2014-03-08 19:54:29 följande:

    Det ser positivt ut. Kika om ett par dagar ;)
    Det jobbiga är ju att man vill ha svar direkt :) Tur att jag har ett till test, som du säger så får jag vänta några dagar och testa igen, för jag blev inte så mycket klokare av det där testet. 
  • dagg03
    såffan skrev 2014-03-09 14:20:35 följande:

    Bmi+3, spökstreck, inbillning? Borde inte ett positivt test vara starkare nu?  Testet är från RFSU


     


    Har också fått ett liknande streck som du på RFSU:s test och vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Har ingen erfarenhet av RFSU:s test sedan tidigare så vet inte om det brukar bli spökstreck men det kan ju vara så. Jag tänker iaf ta ett nytt test imorgon för att se om det blivit starkare. Du borde nog också vänta någon dag och testa igen. Men att det är ett två streck på ditt test är ju absolut inte inbilling, och jag tycker att det inte borde bli så där pass tydligt om det inte är positivt.
  • dagg03
    såffan skrev 2014-03-09 17:49:23 följande:
    på bilden har jag höjt kontrasten lite, men det syns nog lika bra på den bilden som i verkligheten. Jag kan tyvärr inte påstå att jag ser någon färg i sträcket utan det ser mest gråvitt ut, vilket ett spökstreck väll ska göra?
    Ja om det finns färg i strecket så brukar det ju vara ett bra tecken, så ifall det är grått är det förmodligen ett spökstreck :( Men om mensen inte dyker upp så tycker jag ändå att du ska testa igen, det är ju inte helt uteslutet att det skulle vara ett svagt plus. 
  • dagg03
    SaandraR skrev 2014-03-10 09:17:40 följande:
    Hur ser denna stegring ut? Tycker det har gått så långsamt de senaste tre dagarna och knappt ökat så blir orolig.

     


    Tycker det ser ut precis som det ska, det är ju typ så starkt det kan bli på bim + 1 dessutom. Lycka till med graviditeten! Glad
  • dagg03
    Nathalie009 skrev 2014-03-10 09:28:21 följande:
    Bara undrar e d vanligt å få sånna spök på RFSU? :(
    Det verkar vara så, jag och en till har fått ett sådant streck som du på RFSU:s test senaste dagarna (bläddra tillbaka någon sida i tråden om du vill se). Jag tror att mitt streck bara var ett spökstreck iaf. Om det är ett plus så ska det vara färg i det, så man kan nog utgå från att det inte är ett plus om strecket är grått. 
  • dagg03
    Hooligan86 skrev 2014-03-11 11:07:27 följande:
    Ser ut som ett (eventuellt) grattis..
    Tack för titten, men det var tyvärr ett spökstreck. Prövade med clearblues digitala test idag och fick negativt. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester