• Mytime

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hur tidigt kan man börja känna av tex livmoderns växande? Äl + 8 nu o ja vill ju inget hellre än att testa men de e första månaden me clearblue fertilitetsmonitor så ja har verkligen bestämt mig för att inte testa för tidigt för vi blir så besvikna! :( Har försökt i åtta månader nu o blir lika ledsen o besviken varje gång. Denna månad är lite speciell, inte bara för att vi använt Monitorn utan även för att precis vid ägglossningen så gjorde ja en titthålsoperation. Tog bort gallblåsan. Men trots de sexade vi lite försiktigt på dag två med Max så de borde varit väldigt nära ägglossningen. När vågar ja testa o faktiskt tro att ja kan få ett plus? Hade ju helst testat redan äl +1 :P Men om man är realistisk när borde man kunna gå ett plus? O ja har ett barn på snart sex år o när hon blev till så va de en slump att ja testade. Va inte planerat alls. Så då gick ja ju ite o leta o längta efter symtom. Nu känner ja ju symtom varje månad o sen kommer ändå mensen som ett brev på posten :( Blir så besviken o ledsen. O så går ja in här ibland o ser alla positiva tester. Många är svaga men fortfarande positiva. Ja vill oxå ha ett positivt test. Få lite hopp. Hoppas någon orkar ge mig lite hopp o tips

  • Mytime

    Hej allihop. behöver litr hjälp stt analysera. men den här gången är de min kropp som behöver analyseras o inte ett test. hoppas på att nån kan hjälpa mig. Ägglossning igår el i förrgår o idag bruna flytningar. Igår lite "mensvärkskramper" ett par-tre ggr. Hur ska ja tolka detta? Är de normalt? Va beror de på?

  • Mytime

    BIM + 4 givetvis!


    Mytime skrev 2014-02-16 08:11:01 följande:
    Ja fattar inte! Bom+4 o ändå bara neg test????

  • Mytime

    Mina tester är slut nu förutom ett digitalt o de känns lite som att de vill ja inte "slösa bort" på ett neg test till så vart ifrån ska man egentligen köpa sina gravtester? Säkra tester som man kan lita på men som inte kostar alltför mkt?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester