• josefinkni

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Hoppar in i den här tråden nu för behöver hjälp. Har gjort några tester och tycker mig se ett svagt streck på både stickorna och acos test. Till saken hör att vi inte försöker skaffa just nu utan äter cerazette som gör att jag inte får någon mens. Men brukar med jämna mellanrum testa mig för att vara på säkra sidan. Har även en del symtom lite drag/ mol känsla och blir lite lätt illamående på em. Så som det varit när jag varit preggo tidigare. Så tycker ni att ni ser nått ser mer i verkligheten än på bilden. Här kommer en bild.

  • josefinkni
    Isabelladez skrev 2014-09-14 21:59:51 följande:
    Japp jag ser ett steck!:) när har du bim?
    Vet ju inte riktigt det då jag ätit cerazette och inte haft någon mens. Men kände igen lite symtom så tog ett test och fick detta.
  • josefinkni

    Eftermiddagstest sorry för dropparna. Men tycker jag ser ett tydligare streck nu fortfarande svagt dock. Blir galen på de här eftersom jag inte har en aning om när detta kan ha hänt om det är nått har ju gått på piller men har slutat nu sen jag upptäckte detta och ingen mens ännu. När jag glömt piller förut har jag fått en blödning inom några dagar men nu ingenting och det har gått en vecka.

  • josefinkni

    Hjälp här nu. Någon som ser håller på att bli tokig här hemma. Tog ett test i fredags oxå testlagrets stav och dör ser man ett tydligt streck och på detta ser jag oxå ett streck. Hade dock hoppats på starkare eller inget alls så man slipper gå runt och fundera. Har sjukt mkt grav symptom oxå men kan ju vara kroppen som spelar mig ett spratt med. Ska nog köpa ett digitalt för att få svart på vitt.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester