• medow

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    pluralfamilj skrev 2012-04-17 11:34:37 följande:


    sååå tidigt än, men tyckte det var märkligt med 2 spök på samma gång? kanske äl+7?

    Hmmm sorry men CB har alltid visat så för mig :( deras + ska vara breda men jag hoppas jag har fel ..
  • medow

    Måste fråga ang bild trixning ... de bilderna som är trixade och visar 2 streck är de positiva eller inte ?

  • medow



    Hjälper en vän ... vad tror ni cb testet är fån igår och snälla om nån kan trixa så gör det :)
  • medow
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-07-30 10:36:08 följande:
    clearblue.. alltså dessa test och deras smala och underliga spökstreck.. jag kan trixa men det spelar liksom ingen roll, litar inte på clearblue om det inte är supertydligt och starkt tyvärr...

    Det andra testet du har på bild tycker jag ser positivt ut, tyvärr har jag fått flera sådanna som sedan inte visat sig vara något. kan ju ha varit tidiga missfall men det spelar ju egentligen ingen roll när det ändå inte blev bebis

    Men jag kan trixa båda om du ger mig några minuter

    Tack :) cb testet va tydligare i går så klart bredare streck och hon har tagit flera från apoteket som visar samma hela tiden , hon är super nojig och själv kan jag inte avgöra .. Men det är hemskt om alla från apoteket visa så här , fast hennes är mer rosa IRL och alla strecken är kvar på de gammla testen med ..Tack för hjälpen :)
  • medow
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-07-30 10:41:03 följande:
    Medow... måste säga att jag är mer positiv efter trixandet.. clearbluet är ju tjockt men olika skarpt i kanterna..... är skeptisk till det  ändå..fick trixa en hel massa för att få fram det...


    det andra testet däremot gjorde jag inget med förutom ökade på klarheten i bilden med ca 250%.... och kolla..


    Blir det inte rosa om det är negativt ???? och tack för hjälpen hon har massor av tester som vi försökt att tyda hahahahaha..
  • medow

    slemtorsk i din bralla   Nu är hon mer nojjig hahahaahahah spelar det någon roll att testet är taget för ca en timme sedan ? och blir det rosa på alla trixade bilder ?  eller blir alla rosa om de legat en stund hon är väldigt orolig nu .

  • medow
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-07-30 10:47:19 följande:
    alltså teststrecket... det kan ju bli gråa streck i bland och det är INTE positivt utan bara spök. Det som är problemet när man får svagt streck är att man inte alltid avgöra om det är "rätt färg" och det är ju ganska tydligt på det nedersta testet efter att ha ökat på klarheten

    Var i cykeln är din kompis? Jag skulle nästan (trots att det är trixat) våga säga att hon är gravdi.

    Hon vet ej det är därför som hon är så orolig :( troligen innan BIM men hon vet ej alls :(
  • medow
    slemtorsk i din bralla skrev 2012-07-30 10:53:41 följande:
    nej nej... alltså.. om ett test legat i några timmar så kan det hända att det kommer fram ett streck.. men det är sällan/aldrig rosa, det blir liksom ett "fuktmärke" som blir gråaktigt - därför är det svårt att avgöra på tester där strecken ska vara blåa om det är "rätt färg".

    Min erfarenhet från denna tråden är att OM testet varit svaaaaagt positivt vid avläsning så händer det att det blir tydligare efter en längre stund, för att sen torka så småningom och blekas, så var det för mig när jag testade positivt.
    Det var supersvagt rosa först efter någon timma var det liksom ingen tvekan, det var ljust men rosa och det fanns streck där... kollar jag på testerna i dag (för jaaaa jag har sparat dem ha ha) så är det vääääldigt blekt och svagt.

    Har din kompis fler tester? Jag skulle råda henne till att hålla sig i 2-3 timmar utan att dricka något och ta ett nytt.

    Och nej... alla tester blir inte rosa när man trixar dem tvärtom. Jag har trixat MÅÅÅÅNGA tester inklusive mina egna och jag ska ärligt säga att få har blivit så tydligt rosa som din kompis så jag hoppas och tror att hon faktiskt ÄR gravid men man vågar liksom inte säga Grattis förrän det är supersäkert utan tvivel (och trix)

    Detta från apoteket är tagit idag :) och bilderna tog jag effter ca en timme då hon kom hit med dem ... strecket kom fram inom 5 minuter dock anade hon det vid 2 minuter troligen är hon innan BIM med ..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester