• Knoppen234

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej jag vet inte hur jag ska tolka mitt test., är det ett streck där eller är det önsketänkande? Mensen är sen 5 dagar eller ja idag blir det 6 dagar.

  • Knoppen234

    tack, men har nog svårt att förstå eller ta in det eftersom det är så svagt. Så rädd att de bara luras med mig. Fast har aldrig fått ett tecken på streck förut så man är nog lite glad ändå.

  • Knoppen234
    SecretlyMe skrev 2015-03-27 07:24:00 följande:

    Absolut positivt! :D Ett clearblue brukar ge tydligare plus än billiga stickor, du kan prova ett vanligt CB Plus eller CB Digital om du vill :) grattis!


    Tack, jo funderar på att köpa ett sådant men vet inte om jag ska vänta några dagar innan jag testar med de då de är så svagt. Känner mig osäker de är isf men första Jag Känns som mensvärk till och från hela tiden tittar efter stup i kvarten om de kommit någon mens. Är det normalt att känna mensvärk som kommer och går?
  • Knoppen234
    SecretlyMe skrev 2015-03-27 07:38:06 följande:

    Ja, det är det som ska bli moderkaka som växer :) Väldigt många upplever mensvärk kring bim och tror mensen är på G. Jag har oxå upplevt det :) Testet är inte svagt (i mina ögon) så jag kan garantera dig ett positivt test imorgonbitti :)


    Testet är taget igår på morgonen. Idag tog jag ett och de va ett svagt med men kändes nästan lite svagare. Jag vill verkligen lita på att det är positivt. Men det är något som fortfarande inte håller med. Kan vara att jag velat d här så länge och fått MÅNGA blanka test att jag inte vågar tro att det är sant.
  • Knoppen234
    Lollo1982 skrev 2015-03-28 09:54:51 följande:

    Syns de något på detta test? Konstiga är att det är smalare test än alla andra jag har tagit...


    Kan inte se nått.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester