• Esirnus

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Jag ser inga bilder här i tråden, har appen och kollar via min iphone. Ngn annan med samma problem eller som vet hur man löser det? Vill ju kunna se alla era bilder! Supertacksam om någon kan hjälpa mig.

  • Esirnus
    MammaHilma skrev 2015-09-29 13:04:34 följande:
    Samma här, är sen man uppdaterade till iOS 9 via datorn syns bilderna
    Misstänkte att det hade med uppdateringen att göra.. Så himla trist! Får kolla genom webbläsaren i mobilen helt enkelt :)
  • Esirnus

    Är på äl +8/9 (lite osäker), vilka test rekommenderar ni om man testar så tidigt? Finns det något bra på apoteket? Har så ont i magen till och från och känner igen detta från tidigare graviditeter.

  • Esirnus
    eg90 skrev 2015-10-19 15:29:40 följande:

    Testa tidigt:


    Tycker mig se ett svagt rosa streck på detta.
  • Esirnus
    jaksu skrev 2015-10-20 08:47:21 följande:

    Här är ett oredigerat från imorse. Man kan se en skugga i verkligheten, men det kan nog bara vara det också, en skugga. Varför ska det vara så svårt att vänta några dagar?? ;)


    Tycker att våra test ser ganska lika ut (mitt rfsu upplagt strax efter du la upp det här) och nu ser jag att du gjort ett cb som ser positivt ut!! Känner att jag får upp hoppet :)
  • Esirnus

    Vad är er erfarenhet av rfsu's test (vanliga, ej testa tidigt) om man testat innan bim? Är på bim -1 och på mitt test syns en svaaaag skugga (hoppas det syns på bilden här, syns i telefonen iallafall). Det känns rätt kört och som att det är lika bra att ge upp och invänta mensen imorgon.. :(

  • Esirnus
    Moneal skrev 2015-10-21 09:51:04 följande:
    Ser något, men svårt att avgöra om det är färgrester eller något på g, tycker inte jag ser några skarpa kanter.

    sen är rfsu svåra att få streck på innan bim.

    Hoppas på ökning :)
    Nej jag ser inte heller några skarpa jkanter, men jag ser att det är NÅTT ;p Sen vill man ju se något också så vet inte om ögonen spelar en ett spratt.. Ska testa igen imorgon på bim. Tack för att du tog dig tid och kikade :)
  • Esirnus

    Idag är bim för min del. Tog ett test igår som jag såg en skugga på, och nu på morgonen testade jag igen och kunde inom 5 minuter ana ett streck till, men nu en timme senare syns inte ett skit på det testet :/ Jag är dock inte säker på när min äl var så jag hoppas att det kanske var senare än vad jag trott.. Bifogar bild, gårdagens överst och dagens under. Blir inte ledsen om ni inte ser något för ser knappt själv på detta kortet.

  • Esirnus
    louisep87 skrev 2015-10-22 16:53:28 följande:

    Syns det överhuvudtaget något för er?


    Kanske anar något.. La själv ut två sådana här test tidigt imorse där jag anar något - bim idag och ingen mens. Håller tummarna för oss!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester