Inlägg från: En del av oss |Visa alla inlägg
  • En del av oss

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Går det inte att lägga upp bild i tråden från en ipad?

  • En del av oss
    frestelsen skrev 2015-10-23 17:17:07 följande:

    Du måste vänta tills det kommer upp text efter du laddat upp. Kan ta en stund


    Tack men det verkar inte fungera på min Apple ipad. Hjulet uppe till vänster vid webbläsaren snurrar en stund men slutar strax därpå och försvinner. Synd att det ska vara så krångligt.
  • En del av oss

    Angieelander jag ser men osäker på om strecket jag ser sitter på rätt plats.

  • En del av oss
    2013januari skrev 2015-10-24 14:17:05 följande:

    Ser absolut bra ut. De nya testen från testlagret är svåra att få falska streck på. Så ökar det till ikväll eller imorgon skulle jag säga grattis. Sitter på helt rätt plats, de förra testen från testlagret hade bredare streck längre in men dessa nya med svart text "max" är precis där ditt streck är... Håller tummarna!


    Oj jag har bara erfarenhet av dom gamla stickorna från Testlagret.
  • En del av oss
    2013januari skrev 2015-10-24 21:49:48 följande:

    Det hade jag med tills nyligen...

    Så här såg mitt ut. Ser du att strecken sitter längre nu än på de gamla?


    Oj vilken skillnad på avståndet ha ha. Jag blev så less på skitstickorna från TL som aldrig visade tydligt för mig så jag har bojkottat dom och sparat 1 sticka som jag ska testa med om några veckor bara för att se om TL kan visa starkt så man slipper stirra sönder ögonen och lägga stickan under lupp på vitt papper ha ha. Nu använder jag stickor från billiga stickor som visar tydliga streck för mig.
  • En del av oss

    Ha ha någon börjar bli trött...billiga tester ska det givetvis vara.

  • En del av oss
    2013januari skrev 2015-10-24 22:34:11 följande:

    Ja stor skillnad. Jag va så förbannad på TL når jag fick rosa streck som inte va något. Bojkottade jag med men det kom 10st som kompensation... Tvungen att kissa upp dom sen när jag väl va gravid för att se hur dom såg ut :)

    Men ja TL har verkligen varit skit... Nu har dom ändrat något det märker man, men frågan är hur känsliga dom är nu för det dröjde innan man ens kunde ana för mig medans andra märken visade...


    Ja massa konstigt med dom. I september tog jag 3 olika test i samma urin ett från apotek hjärtat som visade solklart positivt, ett cb digital för bekräftelse som var negativt och ett TL som var kanske ha ha, jädra skittester rent ut sagt. Alla dessa tester mäter vad jag förstått från 25 mlU/ml så hur kan ett vara plus ett minus och ett kanske? Enligt gyn var jag gravid för man kan då inte få så positivt om man inte har HCG i kroppen och det har man uppenbarligen bara om man är gravid, men jag vet inte. Har alltid lyckats få fram streck på TL stickor och deras kundtjänst är under all kritik...skitdålig så jag har bojkottat dom helt efter x antal gånger man trott att man äntligen har plussat och sedan fått negativt på dyrare apoteks test fast det blir dyrt för en testaholic som mig
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester