• ostarihavet

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hur ska jag tolka detta, någon som kan hjälp mig? Har under över en veckas tid haft väldigt ömma bröstvårtor, väldigt tydliga ådror på brösten, halsbränna, kroppstemperatur på 37.3-37.8 och en mage som varit katastrof samt "träningsvärk" liknande smärtor i livmodern. Humöret ska vi inte ens prata om, stackars sambo.. Har gjort test tidigare i veckan som visat negativt, testade idag vid lunchtid och får ett vitt streck, är detta spök eller hur ska jag tolka det, någon som kan hjälpa?? Apotekets egna test. Svårt att få ordentligt på bild, syns givetvis tydligare i verkligheten.

  • ostarihavet

    Asså nu blir jag trött. Postade bild på mitt test från testlagret imorse, då jag fick två streck men det ena låg vågrätt, dock var det väldigt fint och välmarkerat, inte utflutet eller så, men tog era råd och antog att det var färgrester. Höll mig i 5 timmar nu på eftermiddagen för att testa igen och EXAKT samma sak händer. Får två raka fina rosa jämna streck, men det ena är VÅGRÄTT. Både gångerna har det kommit inom angiven tid. Är det något fel på mina tester och vad är sannolikheten att de visar "färgrester" på exakt samma ställe? Blir galen... Postar bild på kvällens. Morgonen finns längre upp i tråden. Snälla hjälp någon med erfarenhet

  • ostarihavet

    Tänkte vara lite smart så bad min sambo kissa i en mugg och testade med samma tester. Här är hans resultat

  • ostarihavet

    Asså det blev inget streck på det kag testade på honom, det som är så märkligt. Inte med mitt morgonrutiner idag heller. Nåväl, har mailat testlagret nu så får se vad de säger ???? Tack för ditt svar!


    SJLN skrev 2016-04-21 05:56:53 följande:

    Ja det är nog sådär med alla dina tester. Jag tycker inte du ska bry dig i det där extra strecket, det går ju fortfarande att se om det blir ett streck på rätt håll eller inte jag hade också en omgång med test som blev sådär förut men de funkade ju ändå liksom.


  • ostarihavet

    Menar du att det visar ett vågrätt streck? Scrolla upp lite i tråden så ser du att mina är precis likadana... Så märkligt.


    Cecilia1983 skrev 2016-04-21 10:26:47 följande:

    Tog det här imorse ????


  • ostarihavet

    Svårt att säga, äter p piller i vanliga fall men missade första i början på förra nya kartan och min kropp har varit superkonstig sedan dess, ömma bröstvårtor, halsbränna, kraftiga humörsvängningar, och nu dom senaste dagarna en pirrande kittlande märklig känsla i livmodern och typ som muskelryckningar långt ner väster i magen. Har även "mensvärksliknande" till och från. Är antingen illamående eller vrålhungrig. Detta är symtom som jag aldrig upplevt under mina åtta år med p-piller, så jag vet inte vad som är fel..:/


    Miss Maria skrev 2016-04-21 11:47:00 följande:

    Om jag vore du skulle jag köpa dom ordentligt test :) när har du bim?


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester