• ally01

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Detta är gravtest taget för två dagar sedan (morgonurin).. tycker att jag ser något men vettetusan om jag inbillar mig? Tog ut pstav 7Mars så har ingen aning om äl eller bm. Idag tog jag ett nytt test mitt på dagen (ej morgonurin) som visade blankt. Vad tror ni?

  • ally01

    Jag har en fråga gällande "clearblue plus".. är det vanligt att man ser "skuggan" för själva plussträcket? Kollade på ett oanvänt test och där kan man ju inte se en skugga över "pluslinjen" men tänker att urinet möjligtvis kan framkalla denna skugga? Har kollat på hemsidan utan svar. Någon som vet?:)

  • ally01

    Testar igen att lägga ut bilden då respons uteblev sist. Är det någon som kan se en tillstymmelse till plus? Nytt test på tisdag då jag ej har någon aning om bm (ej kommit igång efter pstav).

  • ally01
    frestelsen skrev 2016-04-04 14:51:26 följande:

    Så här ser de ut nu.


    Kan möjligtvis ana nått till höger ute i kanten. :) vänta några timmar innan du testar igen, alternativt imorgon på morgonen så bör det ju bli starkare i så fall.
  • ally01
    ally01 skrev 2016-04-03 23:12:26 följande:

    Testar igen att lägga ut bilden då respons uteblev sist. Är det någon som kan se en tillstymmelse till plus? Nytt test på tisdag då jag ej har någon aning om bm (ej kommit igång efter pstav).


    Kan meddela att mitt var ett såkallat "spökstreck". Testade idag igen 3dagar senare och plusset fanns inte där. Bättre lycka till er andra:)
  • ally01
    Tjoffsan88 skrev 2016-04-05 12:39:43 följande:

    Är de bara jag som ser något för att jag hoppas så mycket?

    Är inte tagit på morgon urin och är bim -2


    Jag ser tydligt två streck!
  • ally01
    Anneli6805 skrev 2016-04-05 14:53:30 följande:

    Hej.fick detta på morgon.. Ser positivt ut eller??.sen gjorde jag ett till nyss bara för att kolla..men det var negativt. Fattar ingenting... Och jag är 47år..


    Ser positivt ut! Testa igen imorgonbitti! Testet blir svagare under dagen så egentligen inga konstigheter att det inte blev utslag på andra testet om du ej använt morgonurin.
  • ally01

    Jag har en fråga! Är det någon som vet orsaken till dessa "spökstreck"? Jag har testat med clearblue nu två gånger och får upp en skugga efter utgången tid (alltså efter tio minuter). Jag vet ju att det ej är positivt men varför uppkommer dom? Vilket annat märke skulle ni rekommendera?



    Bifogar endast för att ni ska förstå vad jag menar:)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester