• emzerus

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Är detta möjligen ett svagt plus? Är på bim-5 (ÄL +10)  idag o tog detta nyss o hade endast hållt mig från att kissa i ca 1,5 timme.

    Åhh vad jag hoppas :)
  • emzerus
    Sajo25 skrev 2016-06-21 20:22:28 följande:

    Får jag fråga varför du använder mediciner som är till för att minimera risken för stroke och hjärtsjukdom i samband med att bli gravid? Det är ju jättehärligt om du får en blödning?


    Jag har fått trombyl o progestron utskrivet av läkare på kvinnokliniken då jag har upprepade missfall. Vet många som fått det utskrivet då progestron stöttar livmoderslemhinna o trombylen gör att man inte bildar blodproppar i livmodern vilket kan vara ett problem till varför ägget ej gäster eller att en graviditet stöts ut.

    Sen tycker även jag att man ska vara försiktig med att medicinera på egen hand. Men jag kan även förstå att man tar till det då man liksom griper efter alla halmstrån då önskan om att bli gravid tar över allt.
  • emzerus
    Sagan12345 skrev 2016-06-21 21:34:34 följande:

    Men har du inte fått göra en missfallsutredning?


    Jo vi har gjort missfallsutredning som inte visade på några fel o därför skrev läkaren detta gör att vi iaf ska testa något annat o se om det förhoppningsvis kan hjälpa. För enligt den läkare samt flera andra lärare då är det knäet skadligt att ta detta även om det inte skulle "behövas"
  • emzerus

    Äl+7 o tog ett test bara för att jag helt enkelt inte kunde låta bli...trots att det är så tidigt. Men det kom upp ett streck direkt....väldigt svagt men ändå... fler än jag som ser? Är det ens möjligt att plussa så tidigt eller är det ett "spök"? 

  • emzerus
    Nummer3sommaren2012 skrev 2016-06-22 22:11:24 följande:

    Jag plussade svagt redan i förra v,ca 1 v efter ägglossningen. Så absolut ja

    Har hänt innan också när jag varit gravid tidigare


    Tycker du att du ser något på mitt test?
  • emzerus
    Elizabett skrev 2016-06-22 22:52:09 följande:

    Jag ser något! Svårt att se om det är någon färg men det är ju väldigt tidigt! :)


    Tycker det är åt det blåare hållet men eftersom det är så svagt är det svårt att se. Bara hoppas att det ökar de närmaste dagarna :)

    Tack för ditt svar :)
  • emzerus
    happylife skrev 2016-06-23 08:17:05 följande:
    Nog är det något där! Hoppas de ökar å sen stannar <3
    Tack <3 
    Testade igen imorse o är fortfarande nåt där men svagare, men var likadant igår morse. Jag verkar ha mer hcg på eftermiddagen konstigt nog, har alltid plussat starkare då iaf. Får se om jag tar ikväll eller om jag väntar tills imorgon em...
  • emzerus
    Annavetdu skrev 2016-06-23 08:26:59 följande:
    Ingen som ser något? Anledning till varför jag frågar är för att jag ser men inte min man. Haha känns onödigt att köpa ett till ifall bara jag ser ;)
    Jag ser något svagt men svårt att avgöra färg... Håller tummarna för att det ökar :) 
    Min man ser heller aldrig de streck som jag ser, ibland undrar jag om det är han som är blind eller jag som ser streck som inte ens finns där ;) 
  • emzerus
    happylife skrev 2016-06-23 08:31:37 följande:
    Enerverande! Vet känslan.... Svårt att hålla sig ifrån när man anar något svagt! Du får uppdatera här med bilder
    Ja det är ju helt omöjligt att låta blir att testa! varje cykel tänker jag att nu ska jag vänta tills bim åtminstone men det går ju aldrig! 
    En del säger att det kostar mycket pengar att ha barn men jag kommer spara pengar den dagen för då slipper jag köpa tonvis med gravtest :) haha
  • emzerus
    mankanjualltidhoppas skrev 2016-06-23 08:27:47 följande:
    Jag har svårt att se något alls, men det är ju sååå tidigt. Så syns det något i verkligheten är det ju stora odds att du redan nu har plussat. Ge det en dag eller två ska du se att det ökar. :)
    Håller med att det knappt syns alls på bilden här, syns däremot mer i verkligheten :) jag hoppas verkligen att det ökar! 

    Undrar varför de bilder jag lägger in här på familjeliv hamnar på sniskan? jag lyckas inte vända dom!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester