• villhabarn

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pepita skrev 2013-09-13 11:57:19 följande:
    Villhabarn: här är bilden. Som du skriver så är det väldigt svagt men du har rätt långt kvar till BIM så förhoppningsvis blir det starkare.
    Tack! Hoppas verkligen. Är ju testoman. Det på morgonen vart det där jätte ljusa strecket, nu lite senare syns inget alls. Lika igår 
  • villhabarn
    Pepita skrev 2013-09-13 12:03:39 följande:
    Villhabarn: är oxå en testoman men mina test är tokblanka :( uppdatera gärna lite längre fram så vi vet om det var något :)
    Tråkigt att höra att dom är blanka. När har du BIM? Jajamen uppdaterar, antar att det inte är något men fy satan vad man grubblar och funderar.  Vill så gärna!!  Kul att det inte bara är jag som är testoman =) 
  • villhabarn
    Pepita skrev 2013-09-13 12:20:15 följande:
    Jag har BIM på tisdag så "bara" 4 dagar kvar... Så det tog sig nog inte den här gången... Jobbig väntan. Men om 4 dagar så vet jag och kan glädjas åt ett + eller ta nya tag :) ja, man känner efter och grubblar på tok för mkt ????
    okej, men inte för sent än. Hoppas du får ett plus =) Ja man grubblar ju mer än man bör, inte hälsosamt.  Blir så fundersam över mina test.. Har sett svagt på två och inget alls på 3 stycken. De svaga som man ser har sedan försvunnit och syns inte alls efter tag.  Undrar verkligen om det kan vara nått eller inte. Antar att det inte är det men man hoppas ju så mycket!
  • villhabarn
    LovisaC skrev 2013-09-13 12:21:13 följande:
    Det är det senaste i min cykel :P
    Kåt som fan EFTER (Ursära ordval) och illamående under ägglossning.
    Nej fy vad jobbigt =( 
  • villhabarn
    LovisaC skrev 2013-09-13 13:54:05 följande:

    Tyvärr har jag erfarenhet av sådana test. Jag får ett vitt och ett rosa streck när jag doppat stickan lite för länge. Det rosa är då färgrester och det kritvita tyvärr teststrecket :(
    Jag hoppas dock att jag har fel!
    Tack för infon. Jätte skönt att höra andras erfarenheter, tror inte heller det är nått =( Men har ju 7-9 dagar kvar till BIM också
  • villhabarn
    LovisaC skrev 2013-09-13 15:08:36 följande:
    Haha, is i magen ;)
    Lycka till, hoppas du faktiskt är gravid! Innan ägget fäster har vi knappt någon hCG-produktion så det är lönlöst att testa då. :) 
    nä så sant, helt onödigt men man blir ju så förväntansfull.. =) 
  • villhabarn

    Hejsan! Förlåt att jag tjatar på er. Tycker mitt streck blivit starkare idag men är nog som vanligt inbillning. Ser ni? tror ni att det är nått pågång? 


  • villhabarn
    aprilbebisen skrev 2013-09-16 07:24:34 följande:
    Jag ser något. Men vilken dag är du på?
    bim om 5-7 dagar så tydigt än men man hoppas ju så mycket 
  • villhabarn
    SecretlyMe skrev 2013-09-16 07:25:02 följande:


    Du ska nog ha barn om drygt nio månader... ;) grattis! Tycker det syns, även om det ännu är liite svagt. Digitalt om 2-3 dagar kanske? :)
    å hoppas du har rätt!! =) 
  • villhabarn
    Jacqueline skrev 2013-09-16 07:51:12 följande:
    Ser ut att vara nåt på Bakning
    Å hoppas du har rätt =)  Är ju jätte svagt men skulle vara helt fantastiskt om det blev nått efter denna långa väntan och alla försök 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester