• villhabarn

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    kiin89 skrev 2013-05-08 09:48:23 följande:
    villhabarn: Grattis!!!! 
    Tack =)
  • villhabarn
    Ungmamma1988 skrev 2013-05-08 09:59:19 följande:
    Minns inte vilka ni var men ni va 3 stycken som ville sälja ägglossningstester till mig. Någon hade även några gravtest över.. inboxa mog :)
    Vad vill du ha för tester? stickor?
    Ägglossningsstickor kan du få några mot frakten  
  • villhabarn
    Ungmamma1988 skrev 2013-05-08 09:59:19 följande:
    Minns inte vilka ni var men ni va 3 stycken som ville sälja ägglossningstester till mig. Någon hade även några gravtest över.. inboxa mog :)
    Har även så du kan få ett donnatest. Det är ett annat ägglossningstest som man mäter med saliv istället.
  • villhabarn
    pigg3liin skrev 2013-05-08 12:30:29 följande:
    Åååhhh massa grattis villhabarn!!! Vilken fantastisk känsla det måste vara att få ett sånt test efter 4 år, herregud, 4år har ni väntat på den här dagen!!! Som du säkert redan läst på tusen ställen, försök tänka att du väntar barn och inget annat tråkigt! Så glad för din skull!
    Tack!=)  Blir jätte glad för alla värmande kommentarer!  Ja det har varit fyra jobbiga år och trodde aldrig aldrig aldrig att vi skulle få ett plus. Helt ofattbart. Har ju inte testdag fören den 13 egentligen. Men det borde väl ge utslag om det inte är plus? Alla tester har ju visat svaga plus och nu även det digitala. Trodde bara jag skulle få läsa om andras plus och att vi aldrig skulle få uppleva känslan. Men nu är vi här =) Har dock mensverk =(
  • villhabarn
    pigg3liin skrev 2013-05-08 12:50:18 följande:
    Nej det ger inte utslag om det inte är plus:) jag väntar andra barnet, vecka 25 nu, och har också "mensvärk" ,som de kallar för molvärk ,och hade det under hela förra graviditeten också. Blir det för jobbigt brukar en Alvedon hjälpa bra :)
    Å vad kul =) Grattis =) När berättade ni för omgivningen?  Känns skönt att du känt lika, man blir ju så nojig.
  • villhabarn
    pigg3liin skrev 2013-05-08 14:01:48 följande:
    Villhabarn: tack snälla du :)
    Vi berättade för kära närmsta samma dag som vi plussade, men för andra efter vecka 12. Man vill ju bara skrika ut det när man får reda på att man väntar smått men ändå inte :) jajjamen, jag har molvärk dagligen, mer normalt att ha än onormalt tror jag :) vad säger din man? Var han med när du testade?
    Ja man vill ju det, men som du säger samtidigt inte. Jag kommer inte våga berätta för någon på länge.  Vi tog många tester igår och alla visade ju jätte  svagt så vi vågade inte tror det, så i morse fick han åka och köpa digitalt innan jobbet. Messa honom om pluset men inte träffat honom. Men han är kanon glad men båda är chockade och förstår nog inte riktigt att det är sant. Men som han längtat, han överlycklig. 
  • villhabarn
    pigg3liin skrev 2013-05-08 14:20:39 följande:
    Villha barn: så fantastiskt! Vilken kväll ni har framför er! Gjorde ni ngn ivf eller liknande? Eller kom det bara?:)
    ja helt fantastiskt=) Vi gjorde en FET. Vi gjorde ett färskförsök i januari som misslyckades, sen vart nere och sen bestämde vi oss för att göra frysförsök  nu i maj =) 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester