• louisep87

    Hmf... Dag 68 idag och fortfarande inte fått någon mens. Ska till gyn nästa torsdag! I januari slutade jag med minipiller cerazette. Haft både mens och ägglossning. Så jag vet att det har "hoppat" igång. Någon med erfarenhet att de har varit gravid utan ett plus på stickan?eller att mensen plötsligt har upphört? Orolig är bara förnamnet på mig just nu!

  • louisep87

    Jag är på dag 74 idag i menscykeln och ingen mens har visat sig. På torsdag ska jag in på gyn. Fick mensen direkt efter minipiller stoppet i januari och fick då en menscykel på 40 dagar sen kom nästa och var på 41 dagar. Vet att jag har haft ägglossning dom gångerna. Men nu är jag på dag 74?! Har ingen aning vad det kan bero på. Molvärk fram och tillbaka, känner mig extremt trött och hungrig. Bröstförändringar såsom mörkare kring vårtan. Någon som har varit med om liknande? Negativa graviditetstest!?!

  • louisep87
    Fru Karlsson skrev 2014-08-08 10:35:58 följande:

    Nu har jag fått svaga positiva gravtester två dagar på testlagrets stavar men morgonens test var svagare knappt synligt alls nu Väntade ju mig en liten ökning i alla fall.På morgonen vaknade jag med magvärk,inte mensvärk precis som något håller på och gå sönder och har ont nu med.Så här får jag varje månad men blir ingen lyckad graviditet med "riktigt" plus.Har beräknad mens 10 men inga sympom alls förutom väldigt ont i magen idag.

    Går privat utredning och har sagt till läkaren att det blir såhär varje månad.Det blir befruktning men det stöts bort av nån konstig anledning.Han har gjort ultraljud och prover och konstaterat att allt är fint och som det ska va och jag har regelbunden ägglossning men inte hjälpt mig alls med detta problem!

    Är så arg nu! Såhär ska det väll inte gå till när man går utredning för och få hjälp!? Någon här som vet vad detta kan bero på??


    Slemhinnorna kanske är för sköra?har du provat söka hjälp via en homeopat?
  • louisep87
    nathalieg91 skrev 2014-08-08 12:15:05 följande:

    Hej! Har försökt bli gravida i 2 år, blivit gravid 3 ggr alla har slutat i MA. Har likt dig fått svaga plus och försenad mens många gånger och känt på mig att det "tagit sig" men ändå har mensen kommit sen.. Vi har gjort alla sorters utredningar, tagit alla prover, spolat äggledare och livmoder. Inte förens man gick in under narkos och gjorde en såklallad hysteroskopi (man kollar livmoderns yta med en kamera ) kunde man se att min livmoder hade en lite avvikande form, svagt hjärtformad, vilket kan försvåra för ett embryo att fästa. Om ägget fäster i närheten av "avvikelsen" så kan det inte stanna kvar och stöts ut istället... Skulle rekommendera dig att göra en ordentlig koll på livmoderns insida för att se att allt ser bra ut ! För oss var det skönt att få svar även om det är konstaterat svårare för mig att bli gravid. Innan jag gjorde hysteroskopin sa man att allt såg jättebra ut på ultraljud osv . Man kunde inte se denna avvikelse men vanligt UL!

    Lycka till nu, kämpa på!


    Har varit gravid tidigare men abort(skrapning) när jag var 19 dvs 8 år sedan. Så gravid ska jag kunna bli... Men efter piller stoppet nu så har mensen strulat. Den 16 juli fick jag plus på äl stickan.. Hade en perfekt stegring. Men sen har varken mens eller plus på gravtest synts till
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester