• Det vackraste

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Iustitiae skrev 2015-04-18 12:15:32 följande:

    Syns det nåt?


    Från mobilen ser jag inget. Vilken dag?
  • Det vackraste

    Det kan såklart vara ett mf. Men inte säkert. Är det ännu svagare imorgon är det troligen det. Försöka få ett vul kanske? Du är trots allt gravid och blöder lite.


    skinnyvirus skrev 2015-04-18 15:02:14 följande:

    Hjälp mig med tankar på det här.. I förrgår em fick jag strecket som syns längst upp. Det är förstås starkare i färg nu då det är så gammalt. Men det nedre fick jag igår på morgonurin. Det är svagare.. Men bredare. Ska jag vara orolig? Har haft rosabruna flytningar till och från de tre senaste dagarna. Är det ett missfall på g :( åh, jag blir så rädd bara av tanken!! Har kvar ett rosa test till hemma som jag tänkte ta imorrn, 2 dagar sedan senaste isf. Det borde ju visa om det går åt rätt eller fel håll hoppas jag...


  • Det vackraste

    Förstår :( Hur lång tid har det tagit? Försök gå till en privat klinik. Men det är för tidigt att se något egentligen, så antagligen bättre att vänta någon vecka.


    skinnyvirus skrev 2015-04-18 17:02:04 följande:

    Mm.. Jobbigt att inte kunna vara glad fast jag plusat nu äntligen.. Tar det sista rosa imorrn på morgonen. Hör av mig till bm på måndag om det är svagare och är det starkare kommer det förhoppningsvis kännas bättre. Men tror knappast jag får ngt vul.. Där jag bor läggs det bara resurser om man blöder så mkt så det är fara för ens hälsa sa kvinnokliniken då jag blödde första gången jag var gravid. (Då var det skönt nog ingen fara även om det kändes helt kört).


  • Det vackraste

    Är ju väldigt tidigt då. Vänta några dagar. :) Har ni försökt länge?


    MissMf skrev 2015-04-19 09:29:37 följande:

    Äl +10/12 vet inte säkert. Appen ändrade nyss...


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester