• Det vackraste

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    milliee skrev 2015-04-01 09:04:21 följande:
    Ser ni? Väntat och väntat är nu på bim+5 (kan misstämma men borde ha passerat bim iallafall) testat varje dag och nu detta? Vågar man hoppas? Ska givetvis testat imorgon igen:)

    Ser något. Men svårt avgöra om det är ett sk falskt torkstreck eller svagt pos... Hur många dagar efter äl?
  • Det vackraste
    Aqq1 skrev 2015-04-01 10:16:32 följande:
    Vet att det är en tråd om gravtest, men om älstickorna ger starkt utslag nu (neg igår kväll) är de försent att ha sex imorgon kväll då? Sambon är inte hemma och vi hade sex senast i söndags.

    Ni får försöka får ni se. :) Det kan funka om ägget släpper imorgon mitt på dagen. Men det kan också funka om äl kommer imorgon och ni hade i sön. Vissa simmare kan leva och befrukta upp till ca sex dagar. Men självklart ska ni köra imorgon kväll, ni vet ju inte exakt när ägget släpper
  • Det vackraste
    minafunderingar skrev 2015-04-01 16:42:56 följande:

    Gjorde nyss ett test från clerblue men de vissa negativt ????.

    Ät de någon idé att testa i morgon igen eller är de bara och vänta tills nästa äl?


    Testa igen om fem dagar om du inte fått mens.
  • Det vackraste
    Pyret 85 skrev 2015-04-01 17:36:21 följande:

    Behöver råd. BIM 20/3, fick mens på utsatt dag som varade 5 dagar. i lördags fick jag rosa flytningar som kommit och gått sen dess. Söndags fick jag ont i magen och det har också kommit och gått sen dess. Sökte vård på VC och fick besked om positivt gravtest idag, blev skickad med remiss till KK och där fick jag lämna nytt urinprov som visade svagt pos. Fick göra VUL som inte visade någonting, ingen blödning, ingen grav inget X. Han sa att det kan vara för tidigt och rådde mig vänta två veckor för att sen ta nytt gravtest via blodprov.

    Testade svagt pos med CB plus några dagar innan BIM men sen när mensen kom så var det inget mer med det. testade igen med ett annat gravtest på lördagen då jag blödde sparsamt denna mensen visade helt negativt. Hade det varit mf hade väl inte testen blivit starkare?? 

    detta visade testet efter att jag hållit mig 1,5 timme nu i em. Jag vet inte vad jag ska tro...

    borde det inte vara starkare om jag är på BIM+12 idag?? eller kan jag konstatera mf tror ni och att hcg-nivån håller på att gå tillbaka?


    Var uppmärksam på att det kan vara ett x. När det blöder samtidigt och är lågt eller varierande hcg kan det tyda på utomkveds. Så åk in direkt om du känner smärta på ena sidan. Och be att få göra vul redan om en vecka. Men visst kan det vara en normal graviditet också.
  • Det vackraste
    Pyret 85 skrev 2015-04-01 23:45:42 följande:
    Har varit inne idag och han kunde inte se något x.

    Nej men det är väldigt tidigt så det är inte så konstigt. Men som sagt kan det vara en normal graviditet med men samma där, för tidigt. Kan vara mf också.
  • Det vackraste
    catjos skrev 2015-04-05 13:38:31 följande:

    Hej! Vill ni hjälpa mig att analysera detta test. Det är min syster som tagit de och hon har 4 misslyckade ivf försök i bagaget och nu har dom bestämt sig för att släppa det ett tag och försöka om ett tag igen men så nu va hennes mens sen 1 eller 2 dagar och hon tog ett test. Visst är det två streck!!? :D


    Ja :) De har fått till det själva. :) Gratulera din syster!
  • Det vackraste
    jaksu skrev 2015-04-05 22:15:58 följande:

    Tack för svar :) jag är på ÄL+12, borde det vara starkare streck då? Har tryck vid nedre delen av mage och mina bröstvårtor har varit extremt ömma


    Jag tror det är neg tyvärr.

    Men det var bara första försöket?
  • Det vackraste
    jaksu skrev 2015-04-06 15:33:12 följande:

    Levaxin äter jag, men har inte ansökt om hjälp än. Men om det inte är något plus nu så ska vi ta hjälp. Men jag hoppas fortfarande på att det är något. Syns mer i verkligheten och har känningar i kroppen som jag aldrig haft förr.


    Har du nyss fått levaxin? Har du ägglossning då? Hypo kan ju göra att äl uteblir, liksom pco. Men det vet du förmodligen. :) Prova rosenrot annars.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester