• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Mira14
    Mandy1 skrev 2014-11-27 21:47:36 följande:
    Det där tycker jag ser väldigt lovande ut! Hur långt efter fick du strecket? Tycker det ser rosa ut.
    Vet inte riktigt, allt mellan 10-30 minuter! Tycker strecket ser lite brett ut?! Här är originalbilden, syns ingenting där tycker jag..
  • Mandy1
    Mira14 skrev 2014-11-27 21:57:38 följande:
    Vet inte riktigt, allt mellan 10-30 minuter! Tycker strecket ser lite brett ut?! Här är originalbilden, syns ingenting där tycker jag.. phpeaHlSx40627.jpg
    Den var inte lika tydlig tyvärr! Men ser ett svagt streck men svårt att avgöra om det är torkstreck eller inte. Håller tummar och tår för dig!
  • Jeanette83
    dagg03 skrev 2014-11-27 13:53:00 följande:
    Ja det ser positivt ut! :)
    Tack snälla! Jag vågar inte ta ett digitalt än, rädd för att bli besviken. Man lever gärna på hoppet en stund:) Tror jag har BIM imorgon. Men jag har ju ett antal stickor kvar så det lär bli en till sån imorgon, sen kanske jag vågar!
  • Jeanette83
    Mandy1 skrev 2014-11-27 22:55:00 följande:
    Den var inte lika tydlig tyvärr! Men ser ett svagt streck men svårt att avgöra om det är torkstreck eller inte. Håller tummar och tår för dig!
    Jag tycker mig se något väääldigt svagt. Men din trixande bild blev ju som min, med lite rosa så jag tror att det finns stor chans att du kan få starkare om några dagar:) håller tummarna för dig!
  • Linus1234
    AnnieLauren skrev 2014-11-27 16:11:50 följande:

    SNÄLLA HJÄLP :/

    Hej tjejer! Jag hoppar in här och hoppas att jag kan få lite tankar över situationen. Jag har en cykel på 28 dagar med max 1-2+dagar fram och bak.

    På bim -4 började få ont i brösten och lätt molvärk och ilningar i magen. Även anmärkningsvärd värk i nedre korsryggen. (Mina bröst brukar ömma från ÄL till mensens första dag)

    Detta höll o sig enda till bim+3. Under tiden hade jag rikliga mjölkiga flytnungar som inte gick och missa... på bim +4 förvandlades dessaflytningar till rosa med li färsk blod i. Och samma dag några timmar efter fick jag en kraftig mensvärk som varade i ca 30 min - 1 timme. Då fick jag en rätt riklig mens blödning. Värken gick över och jag har blött mer eller mindre fram tills idag. De va dom första 2 dagarna de blödde. Nu har de vart mest blodblandadeflytningar.

    Idag och igår har de bara kommit på pappret.. färsk blod eftersom det var alldeles klar rött. Nu är det mest bara rosa som i början.

    Men under dom här dagarna har jag haft lätt molandevärk och små sticklingar i tjejmagen, och igår natt när jag gick och la mig vart jag så illamående att jag trodde jag skulle kräkas på kudden.gick över efter en stund. Så det fick mig och fundera. Trodde först jag fått ett missfall. Eftersom många symptom fanns ddär och jag har inte direkt gått och letat efter symptom. Jag gjorde två graviditets test igår och förrgår som visade blankt under visningstiden 3 min men sen efter kanske 20 30 vart tydligt två streck men svagt. Vet att det ej är tillförlitligt. Dessa va på kvällsurin. Imorse efter lång natts sömns så kissade jag på en sticka fast jag livat mig själv vänta en vecka hihi ????

    .. jag trodde de va samma igen...men efter ca 3-4 minuter kom de fram ett till sträck. Tydligt för ögat att se, men vår ljus i toaletten är sådär så var svår att fånga på bild. Jag ska endå bifoga bilden som var tydligast. Har ej redigerat bilderna.

    - kan man få en rikligare mens o mensvärk som går från molvärk till en starkare mensvärk och endå vara gravid,eller är det omöjligt? De va ju inget brunt blod alls liksom... och flytningarna.. jag fattar ingenting. :o de läskiga är att jag känner av korsryggen då och då och NU och "dragen" i magen varje kväll och typ nu... de är så konstigt. Jag blir tokig snart. H J Ä L P MIG SNÄLLA ALLA FINA <3

    KRAMAR Annie

    phphL0IwL69166.jpgphpuJ27UR29420.jpgphpVn71hf95893.jpg


    Är ju pos men som den andra tjejen sa att det kan de ju visa även efter missfall :( och det låter som om du kunnat fått ett missfall... Men hoppas inte! Att du inte ringer barnmorskan och ber henne kika med vaginalt ultraljud? Om det varit missfall måste de väll ändå kika till om de ev måste skrapa.... Håller tummarna att de finns kvar inom dig!
  • galenidejj

    Bim +7 och fortfarande ingen mens! Har visserligen lite oregelbunden mens men efter provera och pergotime fick jag ordning på den hyfsat!

    Känner alltid av min ägglossning och även så denna månaden!

    Vet att jag hade ägglossning den 6/11alltså exakt tre veckor sen idag!

    Förra veckan hade jag ENORMT ont i brösten men nu är det bara lite ibland!

    Kan ju också va att jag är stressad som mensen inte kommer!

  • Mandy1
    Mysmia79 skrev 2014-11-28 06:35:33 följande:

    Nån som ser?? phprVdaHs17607.jpg


    Jag ser! Men svårt att avgöra om det har färg eller ej... Är det inom tiden?
  • Mandy1

    Vad tror ni om detta? Bim-4, skulle det om det är något kunna synas på något annat test? Har hört att digitalt är okänsligt. Vill ju så gärna veta,NU!

  • Mysmia79
    Mandy1 skrev 2014-11-28 07:48:03 följande:
    Jag ser! Men svårt att avgöra om det har färg eller ej... Är det inom tiden?
    Ja det är inom tid. Jag är på äl+11 så tycker det borde va starkare i fall det va nåt
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester