• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Mira14
    Annasofia01 skrev 2015-01-26 21:42:20 följande:

    phpZAJ93b81985.jpgphpXg0C7M20819.jpg

    Nu är det rätt tydligt sträck. Men testen är mörkare för mig på kvällen än på morgonen . Är det vanligt ?


    Strecken är mörkare för mig också på eftermiddagen så jag hoppas det är normalt Är du efter BIM?
  • Annasofia01
    Mira14 skrev 2015-01-26 21:46:24 följande:

    Strecken är mörkare för mig också på eftermiddagen så jag hoppas det är normalt Är du efter BIM?


    Har bim på torsdag . Har du haft bim?
  • OKV3

    Hmm ja jag köper nog inte fler test från dem faktiskt. Alldeles för besviken efter falska test denna gången. Rikard som han hette var väldigt trevlig och skulle skicka både äl-tester och gravtester, dock bara stickorna då. Kommer imorgon med posten. Får prova å ge dem en chans till iaf men osäkerheten lär man ju inte släppa.för det.

    quote=74752049][quote-nick]lilljenny skrev 2015-01-26 21:43:10 följande:[/quote-nick]Han jag pratade med var riktigt otrevlig och trodde inte på vad jag läst och vad jag var med om själv. Jag köpte en kassett från dom som visade falskt positivt. Han trodde mig inte så jag skickade en bild , då fick jag till svar att dom noterat att det är fel på vissa av kassetterna. Men innan bilden då var det då inget fel på deras tester. Dom snackar bara en massa skit på detta ställe[/quote]

  • lilljenny

    Rikard hette han jag pratade med också, och han var riktigt otrevlig ????????

    Skulle skicka till mig med i torsdags , men en har dom inte kommit ????


    OKV3 skrev 2015-01-26 22:07:29 följande:

    Hmm ja jag köper nog inte fler test från dem faktiskt. Alldeles för besviken efter falska test denna gången. Rikard som han hette var väldigt trevlig och skulle skicka både äl-tester och gravtester, dock bara stickorna då. Kommer imorgon med posten. Får prova å ge dem en chans till iaf men osäkerheten lär man ju inte släppa.för det.

    quote=74752049][quote-nick]lilljenny skrev 2015-01-26 21:43:10 följande:[/quote-nick]Han jag pratade med var riktigt otrevlig och trodde inte på vad jag läst och vad jag var med om själv. Jag köpte en kassett från dom som visade falskt positivt. Han trodde mig inte så jag skickade en bild , då fick jag till svar att dom noterat att det är fel på vissa av kassetterna. Men innan bilden då var det då inget fel på deras tester. Dom snackar bara en massa skit på detta ställe


    [/quote]
  • lilljenny

    Skulle vara en sur gubbe där , inte massa frågetecken


    lilljenny skrev 2015-01-26 22:27:46 följande:

    Rikard hette han jag pratade med också, och han var riktigt otrevlig ????????

    Skulle skicka till mig med i torsdags , men en har dom inte kommit ????


    [/quote]
  • Hearts76
    OKV3 skrev 2015-01-26 21:38:49 följande:

    Han sa till mig att det var flera år sedan hmmmmm märkligt


    Gud vad han ljög. Jag fick hem ett brev före jul med en hel bunt tester, i brevet stod det att de hade haft fel på sina tester under hösten och att jag kunde vara drabbad, med en ursäkt och bla bla. Jag beställde av de i september och hade redan använt testerna så jag kunde inte kolla lot-nummer.
  • OKV3

    Hoppas verkligen att jag får mitt paket imorgon nu då. Skamligt av dem om man inte ens får det han utlovat.

  • OKV3

    I fortsättningen så kommer jag köpa Clearblue och absolut inte testa förrän bim. Usch va less jag är på allt nu

  • OKV3

    Hittade denna text.

    Testla­gret

    2014-11-09

    Testlagret.se och företaget Tento Medical AB publicerar denna tråd på Familjeliv.se med anledning av det stora antal kundärenden och diskussioner i sociala medier som just nu förekommer angående Testlagret graviditetstest, modell sticka med tillverkningsomgång/LOT med nummer 140803.

    Efter omfattande analyser och kvalitetskontroller har det nu upptäckts att cirka 1-2% av alla stickor som sålts ur LOT-nummer 140803 kan visa ett tydligt falskt positivt testresultat, vilket innebär att dessa stickor kan ge ett tydligt "plus" även om man inte är gravid.

    Med anledning av detta återkallar Tento Medical AB, Testlagret.se, samtliga stickor som sålts ur LOT 140803. Du som har köpt stickor av detta LOT-nummer kommer att få ett brev hem med nya stickor ur en ny tillverkningsomgång samt en uppmaning att omgående slänga samtliga stickor som har märkning 140803.

    Har du köpt Testlagret graviditetstest, stickor med LOT 140803 någon annanstans än genom Testlagret.se kontakta kundtjänst på kundtjanst@testlagret.se.

    Efter en utförlig utredning har Testlagret konstaterat att produktens kvalitetsbrist inträffat i fabriken när olika typer av produkter har tillverkats med samma utrustning. Fabriken har brustit i sina rutiner genom anställda som inte följt gällande rutiner. Vid omställning från att producera ägglossningstest till att producera graviditetstest har anställd i fabriken glömt att rengöra utrustningen. Detta har fått konsekvensen att de första cirka 500 stickorna ur graviditetstest, sticka, LOT 140803 i själva verket är ägglossningstest och inte graviditetstest. Ett ägglossningstest ger utslag på förekomst av hormonet LH i urinen, som normalt finns i en lägre koncentration hos alla kvinnor och män.

    Testlagret.se har sedan 2006 sålt miljoner graviditetstest och ägglossningstest till svenska konsumenter och står för en mycket hög kvalitet. Därför ber vi djupt om ursäkt till kunder som blivit direkt eller indirekt påverkade av detta.

    Testlagret.se går ut med denna information för att informera alla som köpt Testlagrets graviditetstest, sticka, med LOT 140803 att OMGÅENDE SLÄNGA DESSA, utan undantag. Andra produkter i sortimentet är kvalitetskontrollerade och är inte berörda av denna defekt.

    Vi har nu infört en mycket striktare kvalitetskontroll för samtliga av våra produkter där ett stort antal av alla produkter kvalitetskontrolleras i flera olika stadier av produktionen och vid leverans från fabriken. Vi kan garantera att detta inte kommer att kunna hända igen i framtiden.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester