• louisep87

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    corran skrev 2014-09-16 18:34:02 följande:

    Kan ana något iaf :) När har du bim?


    Saken är den att jag inte har haft mens sen april. Så jag är vilsen. Skulle jag ha tur nu så prickar jag in ägglossning precis
  • louisep87


    Nu har det testats på tok för mycket. Ser streck överallt. I övermorgon kör jag ett digitalt som får bekräfta för mig om det är som jag tror.
  • louisep87
    Alvolina skrev 2014-09-17 15:47:14 följande:

    Jag har tyvärr inte sett på dina. Brukar också testa för mycket men får alltid påminna mig själv om att ett positivt test inte ska behöva vrida och vändas på för att synas. Ett riktigt plus går inte att missa.


    Det är synd att digitala är så billiga -not! Där får man ju svart på vitt.. Har gjort allt i min makt för att sätta igång mensen men jag har väl lyckats åkt på ofrivillig barnlöshet! Jag tappar humöret ordentligt snart.. Sorry men behöver få ut mina aggressioner. Ta inte åt dig. Jag hoppas du förstår?!
  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-09-17 17:49:40 följande:

    Be din bm skriva ut p-piller som du tar 1mån så kan du få igång det igen.


    Men är det så att jag har en hormonell störning så blir det ju inte bättre med p-piller direkt
  • louisep87
    velicious01 skrev 2014-09-18 02:08:02 följande:

    Någon som kan tyda detta test? de är mer rosa och mörkare än man ser på bilden. och detta är precis eller en liten bit bort där plasten på stickan är som jag tog bort för såg att de var nått rosa där..bim +2


    Samlingen med färg ligger där för att senare vandra uppåt, skulle det vara positivt så skulle det strecket vara bredare och längre upp. Ta ett nytt imorgon?
  • louisep87
    velicious01 skrev 2014-09-18 02:42:46 följande:

    jaha ok :/ så denna färg finns alltid kvar även efter en längre tid? kollade med ett annat jag tog o där var färgen inte lika tydlig. nya tag nästa månad då.


    Det finns en med lika test som dig lite längre tillbaka där kan du se vart det ska vara. Men hennes är väldigt svagt. Jo jag vet hur tungt det är att gå månad efter månad utan att lyckas. Men försök slappna av så mycket som möjligt så ska du se att det löser sig.
  • louisep87

    Inväntar att mitt clearblue digital ska komma med posten. Har bara en magkänsla som säger att jag måste använda det för att bekräfta vill ni att jag lägger upp bil oavsett hur det går? Jag är nästan säker på att det kommer att stå ej gravid.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester