• louisep87

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Kan även tillägga att tempen har legat lågt nu i en vecka, fram till idag då den höjdes med 0,5 grader.

  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-09-30 21:59:00 följande:

    Normalt så har man ju en temp på 36,5 efter äl och fram till mensen så kanske kroppen flippat lite så äl redan varit eller så har de inte varit riktig mens utan ägget som försökt släppa och därför du haft blödningen efter så lång tid så brukar man blöda ordentligt när mensen kommer eftersom man bygger upp väldigt mycket "slem" i livmodern.


    Hänger inte med riktigt nu. Men bör jag ta kontakt med någon? Allt detta började med brunaktiga flytningar. Jag har inte haft någon mensvärk alls.
  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-09-30 22:18:09 följande:

    Vet inte vilken del du inte hänger med på men ska försöka förklara båda..

    Man bygger ju upp ett lager "slem" (det som blir mens) och när man inte haft mens på länge så finns det mycket "slem" som behöver komma ut så att småblöda är inte mens utan troligen bara en mellanblödning för att livmodern är "full".

    Och när det gäller tempen så är den normalt 36,3 från mensens första dag till och med dagen ägget släpper och efter ägget har släppt så stiger tempen till 36,5 eller mer.


    Blött har jag gjort rätt rikligt i tre dagar men ljusröd. Det började med brunaktiga flytningar övergick sedan till att det rann till. Dag två kommer det en grej "slem " som var lite mörkare. Sen har det fortsatt att vara ljusröd i yttligare tre dagar. Men nu ikväll har det avstannat. Så det är bara att avvakta denna månad och se om det dyker upp igen i månads slutet. Ska fortsätta med att tempen varje morgon nu.
  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-09-30 22:36:19 följande:

    Aha misstolkade nog då. Trodde du bara småblödde.. Ja ta tempen och kolla låter konstigt att tempen gick upp redan men beror ju på när du tog tempen och så.




    Sådär ser det ut. Normal kurva?
  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-10-01 13:21:43 följande:

    Ser lite stökig ut ^^ får se om det planar ut lite mer. Borde ju ligga runt 36,3 men det är ju individuellt.


    Hihi jaa jag hoppas att det planar ut. Hittade en tråd nu som man kan kika lite på just dessa mätningar ^^
  • louisep87
    Cizzicilia skrev 2014-10-01 16:27:10 följande:

    Tar du din temp varje dag innan du går upp ur sängen vid samma tidpunkt?

    När jag började ta den vid samma tidpunkt innan jag stiger upp så blev min kurva mycket "finare" men någerlunda samma temp. fram till äl då kom en dipp och sen en ökning när ägget släppt.


    Tar alltid kl 06.00 kan vara så att det diffar på max fem minuter.
  • louisep87


    Hej. Någon som förstår sig på vad denna sänkning betyder? Trodde det skulle öka efter så jämn och fin linje jag började få. Kram
  • louisep87
    CrazyChristina skrev 2014-10-06 19:03:46 följande:

    Tempen kan gå ner lite dagen innan äl så kan ju vara på g annars kan det ju vara om man sovit med munnen öppen eller inte haft täcket på sig.


    Okej.. Får hoppas att det är en temperatur topp imorgon då
  • louisep87
    josefinkni skrev 2014-10-07 06:52:58 följande:

    Godmorgon! Tagit ett nytt test och imorse fick jag ett starkare streck syns ännu bättre irl behöver inte anstränga mig för att se. Ser ni?


    God morgon. Testade att redigera din bild. Jag tycker att du ska kontakta mvc och göra ett test där.jag tror att du är gravid. I såna fall. GRATTIS!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester