• Nimah

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hur räknar ni dagarna? Jag hade positivt äl test igår (var något svagare idag nämligen) och ska jag då räkna som äl igår eller idag? För när stickan är positiv betyder det ju inte att äl sker just då, om ni förstår vad jag menar. Är jag på äl +-0 eller +1 idag?

  • Nimah

    God morgon tråden. Idag är jag på äl +7, så nu inleder jag månadens missbruk av gravstickor! Här är dagens test. Jag ser inget, nån som gör?

  • Nimah
    minstörstalycka skrev 2013-09-23 07:37:51 följande:


    Kan ni se nånting på detta? Jag vet tyvärr inte när bim är, då jag gick igenom ett MA i augusti.
    Jag ser ett tunt streck där. Hoppas på en ökning!
  • Nimah
    Susanne1975 skrev 2013-09-24 16:11:24 följande:
    Tack! Jo vi hoppas på en bebis framöver men jag har fått en möjlig förklaring till våra 3 missfall. Jag har ett kromosomfel som ger oss bara 30 % chans att lyckas få ett friskt barn vid varje graviditet. Vi väntar nu på besked om ev. IVF med PGD (urval av friska embryon kort beskrivet). Vägen till en bebis kan vara minst sagt lång och krånglig ibland tyvärr. 

    Ja om du testar om en vecka ungefär borde testet ökat till 2-3 v. om det är en ny graviditet. Håller tummarna! {#emotions_dlg.flower}Uppdatera oss gärna om du vill. 

     
    Susanne, min man har också ett kromosomfel, men de har inte gett oss någon procent eller sannolikhet att gå efter. Han har en translokation, där delar av två kromosomer bytt plats. Vi hade ett mf före sonen. Sett till hans släkt verkar det ändå vara lättare för männen än för kvinnorna att få barn. Vad är det för kromosomfel du har, om du inte tar illa upp för att jag frågar? Min svägerska fick nyligen barn med hjälp av den typ av ivf som du beskriver. Håller tummarna för er!
  • Nimah

    Är på äl+ 9 idag och som ni ser totalblanka tester. Känns som att alla plussar så tidigt att jag redan tappat hoppet för den här gången. Det blå testet är ett äl test. Tog det för att få ett streck så man vet var man ska titta på de andra, men syns ju knappt. *Deppig*

  • Nimah
    LovisaC skrev 2013-09-25 20:23:02 följande:

    Hur lång lutealfas har du normalt? Sådär ser mina ägglossningstest ut typ 1-2 dagar innan min mens kommer :/

    Mina tester är likadana och de reagerar på ett annat hormon mellan ägglossning och mens.
    Jag vet inte riktigt hur lång den är. Har lite oregelbunden mens och detta är första månaden jag testat med äl tester.
  • Nimah
    MissKaos skrev 2013-09-25 22:04:33 följande:

    JAg fick SVAGA pos på BIM-4. Superdupersvaga på frdagen ett tag efter att tiden hade gått ut (BIM-4 var på måndagen) Och det var ju tidigt.. Vissa får inte pos förrsen på bim så ge inte upp ännu
    Therearetwopartsofmybrain.Theleftbrainandtherightbrain.Inmyleftbrain,thereisnothingright.Inmyrightbrainthereisnothingleft
    Aha, ok. Tack för pepp <3
  • Nimah

    Någon som ser nåt på denna? Om jag tittar i kors och vrålstirrar ser jag en skugga. Men det kan lika gärna vara det där vita strecket man kan se ibland.

  • Nimah
    Zwoom skrev 2013-09-26 08:17:00 följande:



    Det var bara spökstreck för min del ser det ut som smile4.gif
    Dagens tester på ÄL+9 som borde blivit starkare isåfall men icke...däremot svagare och syns ju inte...
    De två översta är ÄL tester  
    Vad trist :(
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester