• Nimah

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    God natt tjejer. Nu ska jag sova och imorgon ser jag fram emot att analysera tester! Sov gott.

  • Nimah
    längtarefterbarn skrev 2014-01-10 16:44:52 följande:

    haha ja, tror inte heller jag skulle få så mkt sömn om jag väntade över natten.. får hitta på nåt att sysselsätta mig med. 3-4 timmar är lååååång tid nu Glad


    Vad spännande, men jag tycker ditt streck ser tydligt ut så jag är ganska säger på att du får gravid på det digitala om du hållt dig två timmar :)
  • Nimah
    LovisaC skrev 2014-01-10 16:59:14 följande:
    Traderatesterna påstår sig vara "känsliga" men min personliga erfarenhet säger mig att strecken på dem blir svagare än det vanliga CB+ - och att det digitala svarar "gravid" innan man ens kan tyda det grå-rosa strecket på traderatesterna ;)
    Det är min erfarenhet också. Har fått gravid på digitalt när Stickan visat så svagt att bara jag kunde se det, och då bara om jag kisade och hade skarpt ljus!
  • Nimah
    längtarefterbarn skrev 2014-01-10 19:00:24 följande:

    provade ett cb digital nu efter att ha hållt mig 3 timmar. Inte gravid står det.


    vet inte om jag tror på det till 100% än så testandet fortsätter några dagar till

    Shit vad de tjänar pengar på alla test man köper :P


    Nej vad trist. Jag testar alltid för tidigt med och ångrar mig när det blir sådär. Fortsätt testa! Håller tummarna.
  • Nimah

    Vill ni hjälpa mig med mina äl test? Enligt normalcykeln ska min äl komma i morgon på dag 31, men testen sjunker redan. Har jag redan haft äl men missade peaken? Uteblir äl den här månaden? Kan det minska och sen stiga igen? Har tagit två test idag som båda såg svaga ut. Normalt får jag positivt två dagar i följd innan det sjunker. Fick ma i v 10 i december. Hade blödning 31 dar efter skrapningen så kroppen verkar vara igång som den ska iaf. Vad tror ni?

  • Nimah

    Tack för alla svar! Då hoppas jag på att äl har kommit tidigare än vanligt denna månaden. Vill cykeln minska i antal dar är jag den sista som tänker stoppa den! Ska ta ett kontrolltest i em också. Tack igen och grattis till nya plus i tråden!!

  • Nimah
    sassa87 skrev 2014-02-02 17:41:58 följande:




    dagens tester
    Så såg mina ut några dagar före bim sist jag var gravid. Fick positivt på digitalt dagen efter. Ser mycket lovande ut tycker jag!
  • Nimah
    Gummsan skrev 2014-02-13 05:43:13 följande:

    BIM -5 ca.... Inget smile4.gifphpixakgB32923.jpg


    Nä ser inte heller nåt. Men -5 är fortfarande tidigt! Jag är på samma dag som du men har inte testat än. Tänkte göra det idag men var tvungen att kissa mitt i natten så då kändes det inte lönt sen, hade förstört kisset liksom :) imorgon ska jag testa. Sist syntes nåt först på -2.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester