• Fiiaaa

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Aliciar skrev 2014-06-29 15:00:18 följande:

    Här vill jag också visa mitt gravtest jag hoppas kunna få fler bekräftelser från er ???? det känns som att man till slut ser syner! Men bilden blev inte så bra det känns som att det blir synligare i verkligheten. Med vänlig hälsning


    Jag ser! När har du BIM?
  • Fiiaaa

    Provar igen med testet från igår morse. Är det helt blankt eller är det nån som kan ana nån liten antydan till en skugga av ett andra streck? Funderar på om jag ska slösa ett till test imorrn eller om det är lönlöst (tror eg inte att jag är gravid, pga olika omständigheter). Fortfarande 6 dagar kvar till BIM

  • Fiiaaa

    Tog det här igår, bim-2 (iofs med em-urin och kissat en dryg timme tidigare). Tog det då som toknegativt och drog iväg på middag och drack vin. Nu tittar jag på det igen och får panik, tänk om det var nåt där ändå, tänk om det var för tidigt att testa och dessutom inte med morgonurin. Fast jag är ändå relativt säker på att det skulle visa starkare så nära BIM, förra gången plussade jag tydligt på bim-2. Det är ju sjukt svagt isåfall, måste vara nån form av spökstreck? Vad tänker ni?

  • Fiiaaa

    Någon? Översta från idag. Ser ni något? Tänker själv att det är spökstreck, men är så frustrerad eftersom jag nu är 4 dagar sen och inte får nån mens, men inte heller några positiva tester. Har lagt på ett filter som ni ser. Det mest frustrerande är att strecken syns lite tydligare för varje dag, men ändå långt ifrån positiva. De kommer också fram inom tide, efter någon minut. Ingen färg, ingen vidare styrka. 

  • Fiiaaa

    Å tack för era svar! Stämmer bra att det är testlagrets. Tycker mig ha läst att de är ganska känsliga, många som plussar med dom innan BIM, så därför känns det inte så lovande att jag är 3-4 dagar efter BIM och får knappt synbart utslag. Men det kanske är olika. Hoppas det! Får jag ingen mens snart så köper jag ett digital. 

  • Fiiaaa
    MMMR skrev 2014-07-08 16:55:37 följande:
    I förrgår vad jag på BIM -4 och fick inte starkare än dig. Vill inte ge falska förhoppningar men lycka till på det digitala! :D
    Stort grattis till plusset förresten! Jag har inga förhoppningar alls, men det ska bli spännande att se vad som händer =)
  • Fiiaaa

    Nu är det slut-testat, det kan inte stämma att man är på bim+5 utan att få positiva test. Testade CB igår för att ta nåt annat än testlagrets, men det blev ingen skillnad. Förra plusset var teststrecket lika starkt som det andra och det var innan BIM. Har ju inga andra symtom heller annat än avsaknad av mens. Hoppas bara den behagar sätta igång nån gång snart så att man kan satsa på nästa månad

  • Fiiaaa

    Nån som ser nån antydan? Har inte trixat med bilden. Syns lite mer i verkligheten, men inte så att det är positivt.  Är flera dagar före BIM men vet inte exakt...  Hoppas hoppas men tror egentligen inte... Tack på förhand! =)

  • Fiiaaa


    Test, vet inte om bilden kommer med... Äl+10 idag och inte mycket till streck där att hoppas på inte.., tyvärr. Men det kanske är för tidigt?
  • Fiiaaa

    Hej! Skulle bli så tacksam för lite extra ögon. Skulle egentligen inte testa innan bim, idag är jag på bim-2, testade inte på morgonen, men fick ett ryck några timmar senare och testade, hade inte väntat 4 timmar som man kanske egentligen ska. Fick följande resultat, bilderna är oredigerade. Ser ni nåt och tror ni jag vågar hoppas??? Tusen tack på förhand!

  • Fiiaaa
    Susanne1975 skrev 2014-09-20 12:31:53 följande:

    Anar ett svagt andra streck! Håller tummarna för dig!


    isabellab skrev 2014-09-20 12:32:59 följande:

    Jag ser svagt!

    Testa imorgon bitti! :)


    isabelless skrev 2014-09-20 12:39:59 följande:

    Tycks se ett svagt svagt streck.. Kolla igen om någon dag! Håller tummarna för dig!


    Å tack så mycket <3 det får bli ett nytt test imorgon bitti. Sååå nervös! Återkommer =)
  • Fiiaaa
    Malvik skrev 2014-09-20 14:26:15 följande:

    Tycker att det ser ganska tydligt ut ????, vad är det för test?


    Tycker du?? Apoteket hjärtats test :)
  • Fiiaaa
    Malvik skrev 2014-09-20 16:13:27 följande:

    Ja, eller tydligt och tydligt... I alla fall inte ett spökstreck!


    Hoppas du har rätt:) blir nytt test imorrn
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester