• kanien

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Är på bim -4, någon som har lust att trixa lite och säga vad ni tror så blir jag glad. Själv tycker jag det ser väldigt blankt ut men är ju som sagt bara på bim -4 så än är inte hoppet ute!

  • kanien
    malina 87 skrev 2014-07-06 09:21:30 följande:

    Översta testdag onsdag mitten fredag och nedersta testdag idag söndag :)

    Verkar öka som de ska phpUe2hjh87360.jpg


    Grattis! Snygg stegring vilken dag är du på?
  • kanien
    Mysmia79 skrev 2014-07-07 08:37:48 följande:
    Har haft oregelbunden sen jag tog ut spiralen, lite därför jag tar bidrottninggele med. Har haft 25,24,31 och nu sist 35 dagar
    Jag slutade med p-spruta för 14 månader sedan och hade min första ägglossning NU. Har varit hos 6 olika läkare och på ca 15 läkarbesök sedan december för att jag velat ha hjälp att komma igång. Går nu hos privatklinik och har ätit letrozol i 2 månader och hade som sagt första ägglossningen nu, efter 14 månader, så kroppen kan vara väääldigt skum efter avslutad preventivkur så vill du verkligen veta hur "du" ligger till och kanske få bättre hjälp att få igång kroppen så tycker jag du ska kontakta din kvinnoläkare lycka till.
  • kanien

    Har en kanske dum fråga men jag undrar om det är ovanligt att INTE få plus 1-2 dagar innan bim om man är gravid? Är det vanligt att plusset kommer senare?

  • kanien
    MMMR skrev 2014-07-09 08:25:04 följande:
    Jag tror att det är väldigt olika faktiskt. Förra graviditeten fick jag inte plus förrän BIM +5 och den här gången plus på digitalt BIM -4 :)
    I´m only responsible for what I say, not for what you understand.
    Tack för svar, då är inte hoppet ute än! Äl har vi prickat in till 110% iaf, sexade 2 dagar innan plus på äl-stickan och sen sexade vi på plus dagen och 3 dagar i rad efter det. Nu var detta min första äl på 6år (har försökt få igång den i 7 månader) så jag räknar inte med att bli gravid på första riktiga försöket men hoppet får leva kvar ett par dagar
  • kanien
    Zarina skrev 2014-07-09 08:26:34 följande:
    Tror nog det är vanligt att det dröjer någon dag längre. Men tror nog de allra flesta plussar senast på bim+2 (förutsatt att äl var när man räknat med)! Med första barnet trodde jag att jag plussade på bim+14, men det visade sig vara en jättelång cykel och äl var två veckor senare än jag trodde.
    Tack snälla för svar, då får hoppet leva kvar tills tant röd dyker upp
  • kanien
    Mysmia79 skrev 2014-07-09 09:14:01 följande:

    Rätt mycket svagare i dag phpJF2dI309894.jpg


    Enligt mig så är inte testet från igår i närheten av positivt, så där starkt hade jag ca 1 vecka innan jag fick ett riktigt plus. Jag hade äl 29/6 och ett sånt test fick jag 23/6 och runt den 25/6 var det svagare sen blev det starkare och höll på så fram och tillbaka tills den 29/6 då jag fick solklart plus, plussade även den 30/6. Eftersom du verkar så "oroligt" så tycker jag du istället ska ta kontakt med din bm, man kan få komma och ta blodprov för att se om man har haft äl eller inte (gjorde det själv i maj och ska även göra det nu i juli). Det är ju jätte svårt att ge dig ett svar här eftersom alla förmodligen har varit med om olika
  • kanien

    Beräknad ägglossning är på måndag..är testet så pass starkt idag så ni tror det kommer visa positivt imorgon? Första månaden utan letrozol så får jag en äl så är det bara tack vare min egna kropp :D

  • kanien
    CrazyChristina skrev 2014-07-19 10:31:45 följande:
    Jag skulle tro det visar positivt senare idag.
    Ja det var nästan så jag misstänkte det själv, testet blev ytterligare lite starkare efter att jag tog denna bild. Nästan så jag kan räkna med äl imorgon tycker du?
  • kanien
    CrazyChristina skrev 2014-07-19 10:31:45 följande:
    Jag skulle tro det visar positivt senare idag.
    Det "konstiga" är att alla mina äl test gar visat allra starkast på morgonen, tar jag under dagen så visar det alltid svagare..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester