• louisep87

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Var in på gyn eftersom jag hade sån värk. De var vad dom sa. Allt stämmer enligt mina beräkningar. Har aldrig känt av ägglossning tidigare. Ägglossningen kom exakt 14 dagar efter mensen. Har inte känt något förrän igår. Öm i högra bröstet samt illamående när jag känner mig hungrig. 4 månaden vi försöker nu. Håller tummarna!

  • louisep87
    JhjärtaK skrev 2014-04-15 06:02:32 följande:
    Dagens test, har svårt att säga om det är starkare än gårdagens. ÄL+9 idag. Men man kan väl inte få spök på tre tester i rad? (Tog ett igår och två nu på morgonen) Det är positivt. Grattis!

  • louisep87
    JhjärtaK skrev 2014-04-16 09:11:20 följande:
    Här är morgonens test, ÄL+10. Nu tvivlar jag inte längre iaf och hoppas att den stannar!

    Grattis! Va kul! Är bim +9 idag. Ingen mens och inget plus
  • louisep87

    Hej alla tvivlare! 10 mars hade jag mens. 26 hade jag ägglossning. Gjorde ett test idag som visade neg. Kontaktade barnmorskan idag pga att jag inte fått min mens ännu. 14-16 dagar efter ägglossning ska mensen komma oavsett menscykel. Ska till mvc nästa fredag. Så alla där ute som har neg på alla bim+ dagar: lev i hoppet om en bäbis ändå. Det tänker jag göra. Leta inte efter tecken, dom kommer förr eller senare kram och lycka till!

  • louisep87
    Mintursnart skrev 2014-04-21 15:09:46 följande:
    Trixade lite med mitt test och ser ett svagt streck men jag tror det är spök eftersom många klagat på dessa tester! Är tidigt ute också så jag får försöka vänta nån dag och testa igen! :)

    Testlagrets eller billiga tester? Köpte sanna och fick rosa fint men de visade sig att jag inte var gravid
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester