• HCS

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tack för att ni tar er tid och svarar på mina dumma inlägg, jag vet att det är negativt, det är bara sååååå frustrerande när det inte visar något!Gråter Fick mf för ett tag sen och vill så gärna bli gravid igen så snart det bara går.....

  • HCS
    Loppan8604 skrev 2012-11-02 21:28:14 följande:


    De e absolut inga dumma inlägg!! Säg inte så! Förstår att du vill så gärna.. Frustrerande när de tar tid å man blir otålig! Förstår dig precis! Fick själv MA i september å ja e skit otålig!! Vill så gärna vara geavid igen!
    TACK!
    Semlan79 skrev 2012-11-02 21:31:54 följande:

    Jag hade MA i juni, i v.12. Vet precis hur gärna man bara vill vara gravid igen. Ju snabbare desto bättre!! Vet du hur du ligger till i förhållande till ÄL? Efter mitt MA hade jag ingen ÄL innan första mensen. Andra månaden fick jag 4 gallstensanfall på 26 timmar, varpå jag fick ta starka morfintabletter varje gång. Det var samma dag som jag hade ÄL, så den månaden sket det sig också. Men - tredje gången gillt! Imorgon har jag gått 9 fulla veckor :)
    TACK!
    Jag känner väl när jag har äl, får skitont i magen. Grejen är den att jag har haft så ont i magen två gånger inom en vecka nu efter först 23-24 och sen 27-28.. Släppte det vid första tillfället är det äl+10 idag, annars är det bara äl+5...
    Så chansen att jag ska plusa finns fortfarande, trots all frustration...Obestämd
     
  • HCS
    Semlan79 skrev 2012-11-02 22:39:36 följande:
    Förresten, HCS: jag som alltid haft ÄL på dag 15-16 (känner ÄL tydligt!) hade inte ÄL-känningar förrän dag 20 den månaden jag blev gravid! Tyckte att jag kanske hade ÄL dag 15, men när smärtorna kom dag 20 insåg jag att det inte varit ÄL tidigare (hade skrivit ? i almanackan, men på dag 20 var det ett ! istället) Cyklerna kan nog bli lite vajsing med efter missfall/MA.

    Tack, ja det troliga är nog att jag faktiskt hade äl den 28e och då är det bara äl+5 idag, alltså på tok förtidigt att märka något.. :)
  • HCS

    Vet.. Har ställt in mig på att min äl nog var i den 28 e istället för 23e och då är det har det varit på tok för tidigt att testa för min del. Äl+6 idag då bara. :)

  • HCS
    viochdu skrev 2012-11-02 21:11:46 följande:
    Hcs: bryter du isär den kommer den där svaga skuggan du ser vara borta.. Det blir så på CB. Det är neg tyävrr.
    Var menar du att den ska vara borta? Det är ju två lager plast; en vit med det vågräta blå strecket, sen är det en genomskinlig med kontrollstrecket. På den genomskinliga syns ett svagt ljusblått streck... blir det så trots negativt test?
  • HCS
    Clis skrev 2012-11-03 12:39:34 följande:
    Gör så!

    Får jag mejla ett par bilder till dig, om du vill trixa och se om det är något..?
  • HCS
    lilaemma skrev 2012-11-03 12:58:26 följande:
    Det kan ta några dagar, men om det inte blir starkare är det inte bra. Hcg fördubblas varannan till var tredje dag i tidig graviditet så ökningen går ganska fort i början. Om du däremot testat med extra känsliga tester så kanske de aldrig blir starkare eftersom de innehåller mycket mindre mängd färg för att inte ge falska plus. Om det stegrar fyra veckor efter mf så bör det vara ny graviditet och inte den gamla som spökar...

    Intressant att läsa. Hade Mf för 3,5 vecka sedan. Misstänker att kanske mina jättestora kan bero på det fortfarande eller?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester