• Hearts76

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tack tjejor :) Jag har haft den värsta ångest nånsin i mitt liv kan jag säga. Fyllt 38 och så tar det sig på andra kuren :) Vi försökte tre år innan vi fick hjälp med första, så det är nog den ångesten som sitter i. Det hjälpte mig att skriva här! Tack!

  • Hearts76
    FrenchPear skrev 2014-10-18 21:55:00 följande:

    Behöver er hjälp.

    Testade positivt för 6 dagar sedan med Testlagrets gravsticka. Sedan dess har jag tagit fler test från samma märke som varit helt blanka och negativa. Tog ett äl-test idag som visade starkt positivt.

    Jag har inte fått någon mens och jag är på dag 36 i min första cykel med pergotime. Har ju känningar av trötthet, hade ömma bröst för en vecka sedan mm. men jag vet inte vad jag ska tro... Är det någon som varit i samma sits och ändå varit GRAVID? Kan man testa positivt och sen negativt utan att det betyder missfall? För jag har inga tecken på mens..


    Jag har tre pergobarn :) Vet du när/om du fick äl? Jag fick cykler på ca 33-36 dagar, det var först med dubbeldos som jag blev gravid. Vissa graviditeter slutar ju i så tidigt missfall att man inte ens märker det. Om äl-testet visade starkt nu så hade jag legat som fan ;) Finns de som får jäättesen äl. Eller också så testar du med vanligt cb imorn. När stripsen visade svagt så blev det ganska tydligt med cb.
  • Hearts76

    FrenchPear: såg i den andra tråden att du hade äggblåsa på 15 mm, det hade jag dag 15. Iom att de växer ca 2 mm per dag så sa han att jag borde få utslag ca dag 17-18-19, jag fick dag 18. På kvällen tog jag sprutan som ska göra så att ägget verkligen släpper, sen släpper äggen runt 25 mm. Ägg som nått 15 mm tillbakabildas sällan, MEN du kanske hade behövt spruta/dubbeldos för att det skulle släppa? Jag skulle testat med cb om jag var dig, är sjukt less på dessa svaga stickor nu...

  • Hearts76
    Staffelove skrev 2014-10-18 22:25:37 följande:

    Hearts/ Bf 30 Juni enligt sista mens så ska bli spännande och se om det stämmer. Det har sjunkit in nu och man har förstått att man är gravid, men är orolig för Mf/ MA då jag haft det tidigare. Vill passera till vecka 12 första milstolpen:) När har du Bf?


    Ok, kul :) Jag har bf 23 juni nen flyttas säkert fram för jag hade sen äl (dag 19-20). Ja usch, nu har mf-oron tagit över istället. Bara att hålla ut. Jag går till Linnékliniken i Ua så jag får komma på vul i vecka 8-9. Ser man hjärtat slå då så är chanserna mkt goda.
  • Hearts76
    Staffelove skrev 2014-10-18 22:55:26 följande:

    Hearts/ det är skönt med tidigt ul ska boka det också så jag kan slappna av lite mera i allafall:) oron finns alltid där.


    Ja gör så :) Tyvärr så finns den där ja, får bara försööka slappna av... Sov gott!
  • Hearts76
    Tanya6 skrev 2014-10-19 08:01:47 följande:

    Här är mitt från imorse. Tydligt och rosa streck :)

    Men jag tänkte på en grej. Strecket blir inte tydligt förrän efter 10 min. Men man kan ana att det är där innan också.

    Men om det är spök borde det väl inte bli så tydligt rosa? Och på bim -4?


    Spök är inte rosa utan grått :) Skulle du ta ett cb så skulle det gå fortare, alla mina från testlagret tar 6-7 min på sig, efter 15-20 är de tydligare. Allt innan 30 min är ok :)
  • Hearts76
    jc78 skrev 2014-10-19 16:47:42 följande:

    Samma här undrar hur detta ska tolkas. Första Cb ser lite blått. Andra rfsu idag nu på efm ser väldigt negativt ut ????


    Alltså, cbt är ju positivt! Kom strecket ganska snabbt? Jag hade nästan osynligt plus med testlagrets remsor, men plus på cb som ditt.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester