• lilaemma

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    EmmaW84 skrev 2011-10-04 17:47:26 följande:
    Hej tjejer. Nu har jag testat igen precis och det är svagare än de tidigare precis som det i förmiddags. Fattar nada, varför blir det så? Är det missfall på g eller var jag aldrig gravid? Känns rätt depp nu faktiskt... Fick ju hur många plus som helst även om de var svaga. Så trist! Man kanske var lite snabb med att ropa hej  :'(  Jag får helt enkelt vänta tills på fredag när det är BIM, kommer väl vara nervös till tusen fram tills dess men det är inget att göra åt.

    Vad tror ni? Är det någon annan som fått svaga plus som blivit starkare och sedan lite svagare igen? De syns ju, absolut, men varför blir de svagare? Sorry om det blir rörigt och tjatigt, har massor av frågetecken i huvudet just nu!    
    Du är definitivt gravid. Såna test som du fått får man inte annars (De var inte alls svaga!).  Tyvärr KAN det vara så att det är ett tidigt mf på gång, men det KAN också vara helt normalt. Tycker att du ska sluta testa nu (vet att det inte är lätt). Du kan inte få veta något om hur det ska gå med hjälp av testen. Det är bara att vänta och se.
  • lilaemma

    Knasten: Jag hänger inte med dig riktigt. Du testade svagt + igår och fick ett + efter tiden idag? Stämmer det? När har du BIM? Tycker ju att det ser lovande ut, varför sa du att det var spöksträck? Hur vet du det?

  • lilaemma
    Maria84 skrev 2011-10-04 20:25:48 följande:

     


    Alltså, jag vet inte vad jag ska tro. Hade BIM 26/9 och mensen uteblev. Testade 28/9 med Clearblues test med veckoindikator där det självklart stod inte gravid.
    Testade 2/10 (översta testet) och fick då ett svagt svagt plus. Bilden är tyvärr lite dålig eftersom det är taget tidigt på morronen och lite i fel ljus.
    Testade igen idag (nedre testet) och det har ju blivit lite starkare..

    Men alltså, jag har aldrig testat så här sent tidigare, jag har kunnat testa på BIM dagen och fått plus. Och nu har det ju gått en vecka över.
    Symtomerna jag har är illamående i stort sett hela tiden och brösten ömmar som sjutton!
    Under de andra graviditeterna har jag liksom fått tillbringa morrnarna på toaletten och då har jag haft 8 st graviditeter, dock bara två som har gått hela vägen ut.

    Känner mig väldigt förvirrad....
    Känner inte igen stickorna, men om det där är gravtest så är du säkert gravid. Grattis! Håller tummarna för att allt går bra den här gången. (troligtvis hade du äl senare än du trodde.
  • lilaemma
    Maria84 skrev 2011-10-04 20:33:26 följande:
    Glömde skriva det kom jag på, det är RFSUs graviditetstester som finns att köpa på apoteket, som tydligen bm osv använder också. Första gången jag använder dem.
    Jo, men visst! Nu kommer jag ihåg! Jag har visst använt dem fast det var nog typ 10 år sen... ;) Så: Grattis!
  • lilaemma
    EmmaW84 skrev 2011-10-04 20:49:30 följande:
    Tack för ditt svar snälla du =)  Men bilderna jag lagt upp här på testen är ju tagna efter man ska kunna läsa av dem eller vad man ska säga (det står väl inom 5 minuter på instruktionerna har jag för mig) och de blev ju starkare efter att tiden gått ut. Räknas det ändå? Tycker ju iofs det skulle vara väldigt konstigt  att få + på så många test om jag inte var gravid så det tror jag också att jag är. Är dock orolig för mf nu men som du säger, jag kan ju inte veta något om hur det ska gå med hjälp av testen. Och jag blir säkerligen inte mer gravid för att jag testar hela tiden så jag får snällt vänta tills på torsdag eller möjligen fredag om jag kan hålla mig. Med cb ska man väl kunna testa innan BIM?
    Fast jag är helt säker på att de sträck som dina test har även synts innan tiden gått ut. De är tydliga och fina. Hur tidigt man kan testa beror ju på känsligheten hos testen. Gissar att dina är på 25mul. CB tror jag har 50. Men jag tror inte du blir klokare av ett CB. När testen redan blivit så starka som dina är så kan man inte riktigt se nivåskillnader på samma sätt längre. Det kan tom bli svagare för att man har "för mycket" hormon. Så om du inte blöder eller har ont, så tycker jag att du ska försöka släppa oron och bara se vad som händer. Det är bara alldeles i början som man med hjälp av stickorna kan se en viss stegring... Jag håller tummarna för dig!
  • lilaemma

    Knasten: Jag tror att du får ett starkt plus om några dagar. Det är bara väldigt tidigt ännu.... *håller tummarna*

  • lilaemma
    Knasten83 skrev 2011-10-05 11:56:23 följande:

    HÖRNI tjejer!!!!


     


    Har ni fått svagt plus en dag, sen minus på nästa test för att få plus igen nån dag senare???


    Känner mig sjukt jobbig men jag tror ni förstår hur ivrig jag är, precis som ni är!  Man kommer ju fåt svaret sinom tid men man vill ju veta nUUUUU!!


    Fått svagt plus två dagar i rad sedan negativt två dagar i rad och sedan blev det starkt plus två dagar i rad. Tyvärr började jag blöda några dagar senare så det var ett väldigt tidigt mf. Så kallad kemisk graviditet...
  • lilaemma

    ehm... kunde inte låta bli. Testade med ett babytimes känsliga (10mul) trots att jag inte skulle testa förräns absolut tidigast på lördag och trots att jag kissat ganska nyss... och så ser jag nånting inom tidsramen... och så kan jag inte ta kort för att mobilens batteri är slut... nu har tiden gått ut... får ju alltid efter tiden plus, men... gaaaah... vet inte vad jag ska tro om det här... och måste bara säga nått till någon... (inte min man ;) )

  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-06 17:51:52 följande:
    men du... i med sladden o fota direkt då....
    Äsch... var nog bara inbillning i alla fall... har väntat ut mobilen medan jag stirrat stint på testet... först blev det tydligare och tydligare... så där som mitt test jag la upp här om dagen, eftertidenpluss... men sen så försvann alltihop igen... så nu är det vitt med en skåra... inget jag kan fånga med mobilen alls... men det var ju spännande där en stund i alla fall ;) (försökte dock fota det vita i alla fall... men lyckas inte ens med det nått vidare...)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester