• Oline

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Hm, brukar de här stickorna visa spök nuförtiden? Hängde mycket här i tråden för några år sedan och då vet jag att det var spök titt som tätt på de här. Jag har p-stav men känt mig småkonstig sista dagarna, därför jag testade. Ska köpa ett predictor early till veckan, enda testet som jag aldrig fått spök på.. men vad tror ni?
  • Oline

    Äsch, syndes ju knappt när man laddade upp här, så störande att det blir så dålig kvalité :/

  • Oline

    Provar med en bild till, detta var när det torkat. Hoppas det syns här, syns i min telefon men blir ju så dåligt när man laddar upp..

  • Oline
    Girpwr skrev 2017-02-18 09:16:02 följande:

    Haha nej, ser ju nu när jag lagt ut bilden att det syns knappt! ;) tack för titt, får väl vänta ett tag till och testa igen! ;)


    Nä alltså det syns ju så dåligt när man lägger ut här, även om man ser i sin egen tele.. tror jag kan ana ngt på ditt dock!! Vad tror du om mitt? Samma test som dig.

  • Oline
    Girpwr skrev 2017-02-18 17:48:49 följande:

    Vad kul! :) jag tycker ju man ser ganska tydligt på ditt! :) vilken dag är du på?


    Jag har p-stav så iiingen aning om när jag skulle blivit gravid, mått lite halvkonstigt senaste dagarna så därför jag testade. Ska testa till veckan igen :)
  • Oline
    Emelie1984 skrev 2017-02-18 22:32:07 följande:

    Kvällens oredigerade


    Klart positivt, ingen tvekan. Grattis :)
  • Oline


    I fredags fick jag en knappt synlig skugga på test från testlagret. Beställde hem ny billig sticka på tradera och testade idag, ser ni ngt? Jag ser något sjukt svagt men vet inte.. Skulle ha testat med testlagret igen känner jag för det kan ju skilja sig mellan olika test, får testa igen imorgon.
  • Oline
    Freya18 skrev 2017-02-21 13:30:47 följande:

    Hej på er! Jag skulle behöva lite råd av er kunniga med Predictor Early. Mina tester har visat svagt positivt sedan i lördags.

    Lite snabb info: Fick MA 10 jan. Medicinsk behandling den 27 jan. Testade mycket svagt med RFSU den 7 feb och 10 feb helt negativt. Det är också den 10 februari som jag fick typiska ÄL-känningar.

    BIM eventuellt på torsdag eller fredag.

    Anledningen till att jag har börjat använda PE är för att jag testade först med RFSU i lördags och fick myycket svagt positivt.

    Jag blir misstänksam att det kanske är hCG kvar i kroppen med tanke på att testerna ser så himla lika ut efter 4 dagar.. Jag ska på återbesök till Kvinnokliniken om en vecka där det blir blodprover och vul.

    Har någon av er varit med om att plussa svagt i flera dagar med PE??


    Min erfarenhet är att PE ökar snabbt i styrka från en dag till en annan då det är så känsligt, det var ett test från rfsu som visade svagt positivt den 7e och sen blankt 10e? Då skulle jag tolka detta som att du har låga nivåer av hcg kvar i kroppen efter missfallet och att det är det som PE reagerar på... MEN hoppas givetvis att jag har fel och att det är en ny graviditet <3
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester