• Skrutten04

    ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2

    Hej alla, Det känns läskigt att hoppa in här men också underbart. Efter ET på Ava i Riga 24/10 så är jag nu gravid (första ÄD)! Jag är idag i vecka 6+1 och hoppas jag får hänga kvar här med er länge. Jag bor i Vasastan i Stockholm. Kram

  • Skrutten04

    En fråga till er som kommit lite längre än jag. Vilken MVC har ni valt? Jag vill gärna gå någonstans där de är positiva till ÄD och förstår vår (extra) oro, kanske speciellt de första veckorna. Jag har fått underbar hjälp av en gynekolog på MamaMia,Karlavägen och väljer mellan dem och MV Västermalm (som hör ihop med Stockholm BB). Västermalm ligger mkt bättre till för mig (nästan hemma), annars hade jag nog valt MamaMia utan att fundera.

  • Skrutten04

    villsågärna38
    Du vet att du är i mina tankar. Jag håller tummar och tår, hoppas och tror att det kommer gå bra! Varmt lycka till! Kram

  • Skrutten04

    Hösttjej,
    välkommen hit! Jag gjorde också ET på AVA, Riga i oktober och är nu i vecka 7 (6+4). Jag har mitt VUL 29/11 så jag gissar att du bara är några dagar före mig - roligt! Hoppas att allt går bra imorgon.

    IVFdagar
    förstår din oro men skönt att det känns bra nu och att du är lugn med att din lilla tjej har sin  alldeles egen superfina kurva! Skönt för dig med sjukskrivning också. Passa på och nesta ordentlig och vila upp dig.

    Kram till oss alla som kämpar!

  • Skrutten04

    IVFdagar
    grattis till ett bra resultat, så skönt för er!

    villsågärna38
    läser allt du skriver om huvudvärk med intresse då det för mig har varit precis det omvända. Jag är en riktigt huvudvärksmänniska med bla svår migrän men sedan jag börjat med alla hormoner så har jag blivit bättre än vad jag varit på flera, flera år. Undrar hur det blir när jag trappar ner (ett tag kvar dock då jag går in i vecka 8 imorgon). Hoppas din värk snart ger med sig och lite hormonstinna är vi väl mer eller mindre allihop. Jag fick ett totalt raseriutbrott på jobbet i fredags och började bråka med både mamma och bror i söndags. Jag verkar tända till på minsta lilla just nu.

    Kram

  • Skrutten04

    Hej alla fina,
    Ett tag sen jag skrev då jag fick jordens maginfluensa och migrän på det (kommer som ett brev på posten för mig pga vätskebristen) i veckan. Illamåendet kom samma dag jag gick in i v 8 så jag trodde att jaha, nu är det dags. Men det visade bli lite mer än illamående och rätt snabbt insåg jag att magsjuka var ett faktum, nästan lite roligt såhär i efterhand.

    IVFd, va härligt att mini har vänt på sig och att allt forts att flyta på. Lycka!
    VSG, skönt att du inte mår lika dåligt nu och det måste vara skönt att bli av med alla tabl, plåster och allt. Hoppas du ff mår bra.

    Jag har börjat fundera på NUPP/KUB en del. Jag är ju en bit efter er andra härinne. Hur har ni gjort och resonerat? Jag gissar att det är donatorns ålder de räknar efter och inte vår? Har ni alla blivit erbjudna detta trots yngre donatorer? Jag är helt okunnig även om jag har läst mig till vad själva testen svarar på osv. Tar tacksamt emot era tankar och erfarenheter.

    Stor adventkram till er alla

  • Skrutten04

    Hej,
    Läser med spänning och känner mig som en liten lillasyster härinne då jag är en bra bit efter er andra. Idag var det VUL och jag var så nervös men allt gick bra och vi såg det lilla hjärtat slå! Lycka! Gyn backade mig två dagar så nu hamnade jag på 7+4 men det är helt ok när allt är som det ska.

    Kram!

  • Skrutten04

    VSG- vilket glädjebesked! Mer sådant åt oss alla som kämpar! Grattis! Hoppas ni vågar slappna av lite nu. Stor varm kram

  • Skrutten04

    VSG och Mela,
    Nu gör ni mig också förvirrad. Min gyn gjorde precis som Melas BM, dvs backade mig. Jag blev visserligen bara backad två dagar men känns förvirrande. Jag vet ju att ÄP var 19/10 vilket borde ge 8+6 för mig men enl gyn ska jag räkna på 8+4 idag. Jag ska på första mötet med BM så jag får fråga då? Hoppas de har förståelse för ÄD. Mela, berätta gärna hur du reder ut det hela.

    Annars är det ok med mig men jag mår illa mest hela tiden. Jag kräks inte men jobbigt nog att känna sig så olustig. Någon som har några bra tips mot illamåendet?

    Kram

Svar på tråden ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2