• villsågärna38

    ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2

    Här kommer en ny tråd för oss som är gravida med hjälp av äggdonation och som bor i Stockholm med omnejd. Den här tråden är en uppföljare till den tidigare och vänder sig till dig som är gravid och väntar din bebis i vinter eller under 2012. Själv har jag BF 27/5 2012 om det går hela vägen den här gången.

    I den här tråden kan vi träffas och dryfta allt som rör vår graviditet och även våra behandlingar och vår historik. Jag har gjort mina behandlingar på Huddinge men alla är välkomna hit oavsett var ni har fått hjälp! Hoppas att vi framöver kommer att få dricka latte och umgås tillsammans med våra bebisar

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-06 19:06
    Även de som är ÄD-gravida och inte bor i Stockholm är välkomna till den här tråden så kan vi stötta och peppa varandra här

  • Svar på tråden ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2
  • villsågärna38

    Vilken MVC går du på förresten? Jag har bokat en tid nu till MamaMia på söder. Aldrig gått där innan men det ligger bra till för mig, lätt att åka dit från jobbet, och sen har jag hört mkt bra om MamaMia. Kram

  • WildaMathilda

    Jag bor ju i en förort så jag går där, men gör ultraljuden på Ultragyn vid Odenplan. Men jag har bara hört gott om MamaMia så det spelar nog ingen roll riktigt var man går hos dem.
    Förresten, alltid något positivt med ÄD: man får fler ultraljud då. Kul att se bebisen lite oftare med andra  ord!

    Kram


  • villsågärna38
    WildaMathilda skrev 2011-09-28 19:49:55 följande:
    Jag bor ju i en förort så jag går där, men gör ultraljuden på Ultragyn vid Odenplan. Men jag har bara hört gott om MamaMia så det spelar nog ingen roll riktigt var man går hos dem.
    Förresten, alltid något positivt med ÄD: man får fler ultraljud då. Kul att se bebisen lite oftare med andra  ord!

    Kram
    Då är jag med. Vi bor ju också i förort men jobbar nära Söder så därför tycker jag det funkar bra. Hört att man får ultraljud efter behov på MamaMia också eftersom det finns på plats så det är ju också ett plus Skönt att du är nöjd, viktigt med bra barnmorska! Hur många ultraljud har du fått än så länge? Kram
  • WildaMathilda

    Ja, nära är absolut bra. Vår MVC ligger så nära hemmet så vi ber om morgontider när vi ska träffa BM. Skönt att åka dit innan jobbet liksom.
    Jag har gjort två rutinultraljud och så gjorde vi KUBB-UL också. Först tänkte vi hoppa över det för vill ju ha vårt barn hur som helst. Men så påpekade Paltkoma att om vi gör KUBB så skulle vi ju få se bebisen en extra gång... Smart tänkt Eller om det var vi som var osmarta, hahahaa! Så då bokade vi in KUBB också i alla fall.
    Så totalt tre ultraljud och så har vi ett till i vecka 32.
    Ja, sen gjorde jag ett VUL i vecka 8 för att se hjärtat också.

    kram


  • villsågärna38

    Ja nu vill vi ha mååånga PLUS Allt väl med dig? Själv har jag just nu inga symtom alls, hjälp!! Mådde du illa i början? Jag har gjort det vid en graviditet men kommer inte riktigt ihåg när det började... Kram

  • WildaMathilda

    Jo, allt väl. Inte så stor mage en det trycker en del mot lungorna så jag gissar att bebisen tar upp plats "inåt" istälelt för utåt, hahahaa!
    Jag började må illa redan i vecka 6 sen höll det på till vecka 13 ungefär. Kräktes bara en gång men så lade jag mig ner så fort jag mådde illa ala andra gånger också. Och så var jag jättenoga med att äta lite då och då. Det gjorde att jag "bara" mådde illa, hihihi!
    Men oroa dig inte. Det går nog bra. Tänk på att "mata" med progesteron bara. Det är det viktigaste tror jag för det är ju det som fostret lever på i början innan moderkakan tar över.
    När ska ni till BM? Jag har visst lyckats missa det... Och vilken vecka är du i nu? Jag är i vecka 26 (ny vecka varje onsdag för min del).

    Kram  Solig


Svar på tråden ÄD gravida lattemammor i Stockholm - nr 2