• Sofi81

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Hej!
    Jag kommer in här, men säger lite samma som dig bejbisen, jag vill inte att det ska komma ut riktigt ännu :)
    Men det är beräknat att komma en liten knodd i slutet av maj. detta är mitt 3:e barn :)
    Tro jag har varit i samma tråd som både er tidigare :)

  • Sofi81

    Jo ibland funderar man verkligen. Vi hade ju inte planerat detta. För pappan till detta barnet är inte samma som till mina andra 2.
    Men det kommer säkert att bli super att få bli 1 till i familjen och allt vad detta nu innebär Glad

    Men jag skulle gärna hoppa över allt detta illamående, mår illa HELA tiden. Tur det är övergående

  • Sofi81

    Jag har varit illmående alla graviditer men denna är värst!!! Men det är väl bara att stå ut! tröttheten vet jag inte hur jag klarade förra grav. Då var jag ensam de 4 sista månaderna och hade hugo hemma. Så vet inte hur jag klarade det, men det gick jag är ju i vecka 7 nu och magen är såååå svullen, så jag själv tycker det syns tydligt, men själv ser.man väl allt tydligare fast jag tror själv att jag är lite längre gången, mn det återstår ju att se.

  • Sofi81

    Måste bara be om ursäkt, om det finns en massa stavfel osv i mitt förra inlägg. Skyller på min telefon

  • Sofi81

    Håller verkligen tummarna för dig bejbisen!
    När jag fick mitt missfall, i v 16 (men fostret var bara högst 5v) Så hade jag bara lite  flytningar till att börja med, eller det blev inte mer förrän jag fick ett piller från akuten (fick fruktansvärt ont efter 1 dag!
    Om du är jätteorolig så ring och be att dom kollar dig (för det gjorde jag)

    Man är SÅ mycket starkare än vad man tror, inte nog med att vara ensam att gå igenom en separation, som kanske inte var den lättaste och har inte varit lätt efter heller då han bara vill bråka hela tiden! Men nu håller det på bli bättre då vi inte har något annat än barnen gemensamt!

    Ska försöka sätta igång och göra lite saker här hemma nu så att jag är klar när jag ska tillbaka på jobbet!! Personalmöte ikväll, det är tur att jag ska få bullar :)

  • Sofi81

    Jag ska på min inskrivning den 19/10 Då ska jag höra om dom inte kan göra ett tidigt UL bara för att få se att allt är okej med pyret. Har ju varit med om ett jobbigt "missat" missfall och det vill jag inte vara med om igen!

  • Sofi81

    Zirap- jag mådde illa från vad skulle ha varit v.3, så därför är jag lite lur på att jag är lite längre gången än jag tror. Jag mådde inte heller bara lite illa utan har mått superilla fram till nu, nu börjar det lägga sig lite. Myroribrallan: välkommen hit! Klart du får hänga här med oss han kommer nog snart att känna att det underbart med en liten till. Vi har.mysmorgon idag, ligger fortfarande i sängen, men nu är det dags att sätta igång och göra nån nytta. Vad hittar ni andra på idag?

  • Sofi81

    bejbisen, ska kolla med BM vad hon säger när jag ska dit nästa onsdag, för att se om man kan få ett tidigt ul bara för att se, för som sagt, jag känner mig lite osäker, och att dessutom magen är svullen gör ju att man börjar fundera!
    Hur mycket kostar det privat ul:et?? Annars kanske man får kosta på sig ett sådant!

    Vi ska åka till Bygdsiljum och hjälpa svärmor att ställa upp husvagnen inför vintern, sen åker vi till stan och handlar lite :) Blir nog nån födelsedagspresent till storkillen och sen Maxi och handla mat. Hade dessutom tänkt att hinna hälsa på syrran och systerdottern som är inlagda!

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012