• Sofi81

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Hur står det till med alla??

    Här har jag plockat fram mina mammabyxor!!! Känns lite tidigt att göra det redan i v8 (men vad ska man göra när vanliga byxorna spänner så)
    På jobbet så har dom fått veta nu och en hon hade frågat dom andra typ för ett par veckor sedan. Hon tyckte jag såg gravid ut Men som sagt nu så finns ju magen där vare sig man vill eller inte vill berätta för omvärlden, det är inte så väldigt lätt att gömma!

  • Sofi81

    Jag känner också av tröttheten och har gjort det ett tag nu! Jag somnar oftast när jag ska lägga Hugo och gör jag inte det slocknar jag bara en stund senare på soffan!

    Håller på att städa just nu, eller har i alla fall börjat, vet inte men tycket helt plötsligt att det fanns så andra intressant saker att göra. I vanlig fall gillar jag att städa och har rent och fint, men nu orkar jag inte riktigt, men nu är det snart klart, eller jag har golven kvar, så det är ju inte allt i alla fall!

    Bejbisen: Hoppas att ni har en underbar semester!

  • Sofi81

    Myror i brallarn: Jag håller då alla mina tummarna att det blir ett RUL för er! Har du kollat med bm alt kvinnoklinik om du inte kan göra ett för att se så att allt är ok??

    Nu ska jag iväg till läkaren med min ynste, för att se om dom kan hjälpa honom med den hemska hostan han har!

  • Sofi81

    Jag fryser för det mesta! Nu har vi fått vårat rul inbokat. Den 22 dec är det dags. Så det kan ju bli en bra jul eller inte alls, men man ska ju tänka positivt!

  • Sofi81

    Bejbisen : Hur gick det igår?? Hoppas att det var kanon!

    Zirap : Jag har också fått Lergigan utskrivet, men har inte hämtat ut det då jag har börjat må bättre igen. Men det har som kommit och gått i omgångar mitt illamående, men närmar mig ju skata med säkert 12 veckorsstrecket och hoppas då att börja må bättre

    Myror i  brallan : Jobbigt när det blir så. Men alltså att måst gå runt med en sån känsla och bara "vänta". Det är otroligt dumt de!

    Sitter hemma och gör ingenting då min minsting är sjuk, han är så spak och lite febrig till och från och visa dagar äter eller dricker  han inte ens. Ja avvakta är rådet vi fått, så det är det vi får göra. Jobbigt bara att veta att ytterligare en lön blir liten!! Men vad gör man inte !

  • Sofi81

    Zirap- jag mådde också illa länge förra graviditeten, men verkar bli bättre denna i alla fall, annars har jag ju tabletterna att hämta ut. Ikväll ska jag på kick off med jobbet. Fortet och sen middag på tc. Ska bli trevligt efter en veckas vabbande!

  • Sofi81

    Sleepingangels: självklart får du haka på! Idagsläget är 21 maj bf, men får väl se efter rul Som är 22 dec!

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012