• lyckospeja

    IVF-bebisar sommaren 2012

    Samlingsplats för oss som lyckats plussa med lite extra hjälp och har bf sommaren 2012! :)

  • Svar på tråden IVF-bebisar sommaren 2012
  • lyckospeja

    Välkommen! ;) Ja må illa kan man göra tidigt. Har mått illa hit o dit i ca en vecka nu, har td imorgon. Men fick som sagt ett plus på tjuvtestet jag gjorde i måndags. :) Gjorde FET i Örebro för ca två veckor sedan. Har sedan innan en dotter, hon blev till med FET 2009. Hon fyller två i december. Ska bli roligt att testa på riktigt imorgon, för efter det får jag ringa mina samtal!

  • lyckospeja

    Äsch, när man väl ringer har ena stället telefonsvarare och det andra har inte telefontid förrän vid tio. Åååh, jag som ville meddela glada nyheter nu! Jaja, får väl vänta lite till... ;)

  • lyckospeja

    Äntligen! Nu har jag fått prata med båda sjukhusen. Fick tid för undersökning 31/10. :)

    Däremot har jag inte ringt någon bm än, inte telefontid nu... Funderar på att byta bm om jag får samma som sist. (Hon sa väldigt konstiga saker ibland som jag VET är fel och så är hon så konstig. Bara satt och stirrade på en när man kom dit, med ett flin på läpparna, sen frågade hon varje gång "Hur kääänns det...?". Sedan påstod hon att bebisen inte vänt sig rätt på slutet, med det visade sig på ett extraul att hon hade fel. Nästa gång jag kom dit så sa hon plötsligt "Ja men det känner jag att hon ligger rätt". Jaha, varför kunde hon inte känna det sist då? Jo, för att hon kände inte på magen lika grundligt på samma sätt när hon sa fel. Suck... Klant.) Men vet inte hur jag ska säga om det är just hon som svarar när jag ringer, är ju liksom lite pinsamt att säga typ "jag vill ha någon annan"... Någon som har något tips?

  • lyckospeja

    Ja det är skönt med något att se fram emot snart. :) Om du är i vecka 4+någonting, så säger man att man är i vecka fem eftersom den är påbörjad. Är lite rörigt i början innan man är med på att det är så. Bra att du tackade nej till extra jobb, ta det så lugnt du kan! :)

  • lyckospeja

    Om du tänkt berätta för någon är det rätt kul att säga veckorna. Spelar ingen roll om talet blir rätt. Bara säg 4+1=5. Är faktiskt roligast om det inte stämmer, om man är i vecka 4+2=5. För då undrar de om man är knäpp som inte kan räkna så enkla tal. Haha, kanske bara jag som har dålig humor?! ;P

  • lyckospeja

    Hej och välkommen! Du får försöka tränga undan de negativa tankarna så gott det går. :)
    Jag försökte skriva in mig på mvc i fredags, men missade telefontiden. Ska ringa imorgon. Hoppas bara inte min gamla bm svarar, vill helst byta och det är pinsamt att säga det till henne om det är hon som svarar och om hon säger att det är henne jag ska få som bm... :P 

  • lyckospeja

    Ja man ska ses mååååånga gånger! Det svåra för mig är att jag vet inte hur den andra bm är. Så är hon ännu mindre rätt måste jag krypa tillbaka till den första... :P Vet inte hur det funkar, om det är distrikt de har eller om de bara tar den som har tid. Förstår att du är nervös iom jobbet. Hoppas det löser sig snart så du slipper vara orolig! Symtomen jag har är illamående, värk i livmodern, halsbränna, känslomässiga vändningar, extra kissnödig, trötthet, aningen ömma bröst. Fast inte allt hela tiden varje dag då, utan utspritt lite då och då. :)

Svar på tråden IVF-bebisar sommaren 2012