• apsolut

    Brukar du gå ut i mjukisbyxor?

    Jag har varit ute rätt mycket under helgen och förvånades över hur många som faktiskt vistas utomhus i mjukisbyxor. 

    Detta sågs bla:


    I stan På stationen På restaurangen på tåget Vi vistades i lite olika städer och detta fenomenet gick att se på alla ställe.

    Så..

    Omröstningsfrågan:

    Brukar du gå ut i mjukisbyxor?

    ----
     

    Om ja... använder du de obehindrat, oavsett var du ska, när du är ute?
    Om ja.. Varför?
    Om nej. Använder du mjuksibyxor hemma? 
    Om nej. Vad tycker du om att se detta mode när du är ute? 
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Brukar du gå ut i mjukisbyxor?
  • SunnyBunny

    Nej...just nu äger jag inte ens några då jag slängde dem vid flytten!

  • CrazyChristina

    Ja alltid nästan, på sommaren är de för tajt och klibbigt för jeans så då blir de kjol oftast men övrig tid på året e de mjukisbyxor som gäller för de e varmt och bekvämt och jeans blir kallt att ha när de blåser eller regnar..


    ♥♥♥Erik 2010-06-09♥♥♥
  • CocoC

    Använder endast mjukisbyxor innanför hemmets fyra väggar. Skulle aldrig falla mig in att ha det på mig när jag går ut. Tycker det ser bedrövligt ut.

  • enavmig

    Går till tvättstugan i mjuksibyxor och det har kanske hänt något tidig helgmorgon när mjölken varit slut och jag släpat mig till närlivs runt hörnet men aldrig längre än så.  

  • Danielina

    Svarade nej, har mjukisbyxor hemma. Tycker inte att det är okej med mjukisbyxor ute på stan eller liknande om man inte är gravid, sjuk och på väg till vårdcentralen eller tränar/är på väg till eller från träning.

    För mig är det lika otänkbart som att jag skulle tycka det var okej om jag anlitade en advokat som hade på sig pyjamas i rätten. Sedan så får andra gärna vara av en annan åsikt, men så tycker jag.

    En gång när jag var ute på krogen så hade en tjej för övrigt på sig ett par fläckiga svarta mjukisbyxor, måste ha varit dåligt med folk där när hon släpptes in :P 

  • MissOlsson

    Ja det är skönt och bekvämt.
    Kan gå och handla på typ Netto i närheten av där jag bor men att gå runt och shoppa kläder, inredning osv i mjukisbrallor skulle jag aldrig göra.

    Är jag på gymmet så kan jag mycket väl ha ett par adidasbrallor/Nikebrallor i mjukistyg (inte alltid jag tar på mig löpartightsen) och om jag ska handla mat efter gymmet ja inte sjutton sticker jag hem och byter om till ett par jeans!

  • tulip79

    Kan gå och hämta posten i dem, men jag passerar bara ett annat hus på vägen dit. Skulle inte gå och handla i mysbyxor! Inte ens nu när jag är gravid och inte alla gånger har ork att se snyggt klädd ut. Har dem bara hemma.

Svar på tråden Brukar du gå ut i mjukisbyxor?