• LarsS

    Vad förknippar du med en hora?

    Hora - Kvinna som säljer sex.
    Böghora - Man som säljer sex. 

  • LarsS
    Good Golly Miss Molly skrev 2011-10-15 23:45:26 följande:
    Säljer böghoran sex till kvinnor såväl som män? Eller är det uttrycket reserverat de män som säljer homosexuella tjänster?
    Böghora är en man som säljer sex till andra män. Jag vet inte om det finns kvinnliga bögar som säljer sex till kvinnor... fast det kanske det gör. Kvinnor är i minoritet när det gäller sex-köp, mig veterligen.
  • LarsS
    Good Golly Miss Molly skrev 2011-10-15 23:52:37 följande:
    Ja, kvinnliga sexköpare är nog i minioritet men visst finns dem. Var bara nyfiken på din klassificering, inget ont menat Flört.
    Inget ont taget  ... eller hur man nu säger på svenska.
  • LarsS
    littlepixiegrl skrev 2011-10-16 00:27:50 följande:
    LarsS: Jag tror mig kunna garantera, att det inte finns några kvinnliga bögar
    Eh, jo det finns... om med ordet bög lägger samma betydelse som homosexuell. Jag tror inte lesbo-hora, eller flata-hora, eller homo-hora finns som ord... därav böghora för kvinnor. Men du kanske kan ett bättre ord för kvinnor som säljer sig till kvinnor? 

    Fast jag vet ju inte eftersom jag är man och hetro. Men ibland får man lita på människor när de t.ex. säger att de är homosexuella.
  • LarsS
    Anonym skrev 2011-10-16 01:14:35 följande:
    konstigt att folk inte fattar kopplingen mellan mäns syn på kvinnor, maktbehov och väldtäkter... Horan o madonnan är ju stereotyper av hur män iaf tidigare har sett på kvinnor och även fortfarande gör.

    Horan är den sexuella, vilda och lite farliga och besudlade kvinnan som mannen gärna vill ha sexuellt umgänge med. Men efter umgänget eller förutom det sexuella umgänget är hon inte vatten värd o ses som skräp och kanske även ett hot. Madonnan är den återhållsamma, ljuva och sköna och skötsamma kvinnan idealiserad o övermänskligt perfekt (men kanske lite tråkig?), henne kan man gifta sig med, men i smyg drömmer man om horan som man tycker är smutsig och ser ner på men ändå dras till även fast man samtidigt gärna vill trampa henne i ansiktet och spotta på henne.
    Jag tror inte män generellt ser ner på horan. I alla fall inte så länge det inte är deras egen fru/kvinna. Och jag tror du pratar mer om en kvinna som får en man att släppa på kontrollen, överlämna "makten" för kärleken. Bli hängiven och uppgå i en osmos med kvinnan.
    I dag, i Sverige, tror jag mer att man använder ordet hora för att jävlas med en annan människa. Ett mobbar-uttryck, där man i princip måste använda våld för att slippa få kastat mot sig.
  • LarsS
    littlepixiegrl skrev 2011-10-17 10:30:27 följande:
    LarsS: Lugna ner dig. Enligt SAOL och SAOB är bög antingen en knivslida av skinn eller ett ord för en homosexuell man. Därav min kommentar. Jag kallar kvinnor som säljer sex till andra kvinnor (eller män för den delen) för prostituerade. Det gäller även män som säljer sex till andra män eller till kvinnor. Om jag känner mig tvungen att precisera närmre, så använder jag mig av orden manlig alt. kvinnlig före.
    Jag är jättelugn . "Knivslida av skinn", det var nytt för mig. Se där man lär sig något nytt varje dag (hoppas jag).
    Och härmed kommer jag inte inkludera kvinnliga homosexuella inom epitetet bög. Fast om någon gör det kommer jag ändå förstå vad denna menar
  • LarsS
    Anonym skrev 2011-10-19 01:44:20 följande:
    En svensk tjej kan man få i sängen hur lätt som helst och man kan göra allt med dom sen drar man.
    Bara svenska tjejer?
Svar på tråden Vad förknippar du med en hora?