• ojsanoj

    Vad förknippar du med en hora?

    sossa skrev 2011-10-15 20:13:34 följande:

    Hora kallar man en prostituerad kvinna.

    En el verkar tro att kvinnor vill sälja sina kroppar. Men läs då Blondie eller någon anna bok som handlar om prostution. Att hora.
    Nästan alla horor, även sk lyxhoror, minns inte procentantal men många nästa alla har blivit utsatta för övergrepps om barn eller tidigare. Det följer ett mönster. Man gör det man tror att man är värd. Ofta blir det knark inblandat och det blir en ond cirkel....

    Och dom som undrar varför människor "knullar runt" så är det för att de inte hittat någon trygghet i sig själva och söker bekräftelse genom sex. Vilket är tacksamt för stunden men inte i längden...

    Trafficinghoror kommer inte till Sverige och blir inlåsta i en lägenhet för att ha sex med främmande män för att dom vill utan för att dom blir misshandlade och våldtagna om dom vägrar. 

    Om ni tror att det finns en lycklig hora som gör detta för att dom inte orkar söka ett jobb så läs på!  
       
      


    Ja, verkligen. Så är det precis.

    Suck...
    Varför anser du att dina högst personliga åsikter fakta? 
    Känner du alla horor? Har du träffat nån? Eller bara läst böcker?  
  • ojsanoj
    sossa skrev 2011-10-16 13:37:38 följande:
    nej jag har inte träffat alla horor men jag har noterat detta under en föreläsning med en polis som jobbar med kvinnor som prostituerar sig och även arbetade han med trafficing som span.
    Det du skriver är en åsikt och inte fakta.
    Inte när det gäller fristående "horor", utan sant när det gäller trafficking offer. Det finns ganska många lyckliga horor, det är bara ensidigt och ignorant att bara se en sida av saken och göra det till sanning. 
    De som syns i media är de som råkar illa ut, inte de andra. De får aldrig berätta sin syn på det, eftersom det helt enkelt inte säljer lika bra som våldtäkt, misshandel och koppleri. 
    Sorgligt men sant. 
  • ojsanoj
    Anonym (h) skrev 2011-10-16 13:48:22 följande:
    Jag förknippar det med mig själv för fyra år sedan. Var i en hemsk livssituation och var prostituerad med allt som kommer till. Blev våldtagen säkert 30 ggr. Hade sex med män och kvinnor jag aldrig skulle se åt i vanliga fall. Har förstört mitt liv till den grad att jag ofta fortfarande bara vill dö. Nästan döv på ena örat pga misshandel. Kommer aldrig att bli normal igen. Jag har förstört mitt liv.

    Det är vad jag tänker på när jag hör ordet hora och jag blir oerhört ledsen.

    En kund sa en gång till mig: "Att ha sex med en hora är inte att vara otrogen för ni är inte människor."

    Använd det uttalandet som bakgrund för människosynen i ditt lilla fotoprojekt.
    Usch! Hoppas du har lyckats ta dig ur det och förstår att ditt liv är inte förstört. Det ligger framför dig! 
    Fruktansvärt att läsa, riktigt hemskt 
     
  • ojsanoj
    Anonym (fdhora) skrev 2011-10-21 07:12:25 följande:
    när jag horade så fanns det inte korta kjolar och lårhöga stövlar på någon..alls!! eller jo, det fanns en transa som hade kortkjol.
    vi andra hade på oss jeans och tröja, jacka om det var kallt. har stått på gatan i tjocktröja, jeans men långfillingar under, jacka, mössa, halsduk..osv.
    vi hade gärna fotriktiga skor på oss också, eftersom det blev en hel del promenerande!
    Och jag går ofta klädd i svenska designmärken (Acne, Dagmar osv) och ser väl allmänt ut som en pretto söderhipster. Tänk att en hora kan ser ut på 100 olika sätt...
    Det är kul med schablonbilder :)

    o nä, jag går inte på gatan. 
Svar på tråden Vad förknippar du med en hora?