Inlägg från: RiNan |Visa alla inlägg
  • RiNan

    Vill gå ner i vikt och funderar på att prova Planto slim! Ni som provat vad säger ni?

    Jag är också nyfiken på detta. Står i kö för en gbp men undviker den gärna om det går. Funderar på att beställa en tio dagars kur och se om det fungerar. Man får ju pengarna tillbaka om det inte fungerar så man skulle kunna beställa en månad på en gång. Fast det är lättare att lägga ut drygt 400kr än 1000 Säg till om du provar så kan vi prova ihop och bolla med varandra.

  • RiNan

    Jag har mycket vikt att gå ner, runt 30kg. Du då?
    Funderar på jojoeffekten dock. De säger att man inte går upp i vikt igen men går man på tex nutrilett drar man ju åt kcal och ofta går upp i vikt efteråt. Vad tror du om det? Däremot känner jag nog att jag har mer energi att träna om det så bara försvinner tio kg. Och tränar man är det lättare att hålla vikten.

  • RiNan

    Tycket det är lite skumt att de säger att över 100 000 provat men ingen har skrivit något om det.

  • RiNan

    För mig är inte problemet att jag överäter. Jag kan gå utan mat jätte länge vilket gör att kroppen sätter sig i sparläge och när jag väl sen äter suger kroppen i sig all energi den kan. Kan tex på kvällen bli hungrig och äter jag inte på en gång blir jag snabbt svag och illamående. Då blir det aptitlöst med mat och det slutar oftast med att jag lägger mig istället. Om jag då istället känner mig nöjd (dessa ska ju fylla upp magen så att man är mindre hungrig) skulle jag lättare kunna ta mig något att äta. Är sällan sugen på saker och har generellt rätt dålig aptit.

  • RiNan

    Vem1: Ne jag har inte beställt än. Är mitt i flyttstök så jag har inte kunnat ta tag i detta än. Inväntar pengar också. Tänkte börja med 10dagars kur. Är inte så bra på att utnyttja garantier.
    Har du fått dem än??

Svar på tråden Vill gå ner i vikt och funderar på att prova Planto slim! Ni som provat vad säger ni?