• Anonym (förbannad)

    Vem ska betala för min dotters löshår?

    Förra veckan när jag hämta min dotter på dagis får jag en shock! Hon hade så lågnt fint hår men nu var det klippt stora tussar i det, ser helt för jävlit ut!!!! Personalen berättade att min dotter och en annan flicka hade lekt frissör! Och den adra flickan hade då klippt min dotters hår!! Jag frågasatte hur man äns kan lämna två femåringar utan uppsikt med en sax tillochmed!!! När vi kom hem och pratade om det och min dotter såg sig i spegeln blir hon jättelessen över hur sitt hår ser ut!! Och säger mamma mamma jag vill ja tilbaka mitt fina hår, det här är fult!! Och det ser verkligen fult ut, stora bitar ur håret är borta!! Jag lovar då min lilla gumma att mamma ska fixxa det här, att hon ska få nytt hår där det fattas. Alternatviet hade vart att klippa henne jättekort och det vill hon inte, och inte jag heller. När jag var liten klippte min mamma mej kortvågig en gång och jag hatade det!! Så jag beställde extentioins från rapunzel of sweden och satte i där det fattades hår och det vart ganska bra faktiskt:) Min dotter blev jättenöjd. Men nu problemet! Dagis vill inte betala för detta, då dem sa att löshår inte passar sej på små barn och att dem inte kan övervaka barna hela tiden!! Ska jag begära att den andra flickans föräldrar betalar? Känns ju lite dumt om jag ska stå för det själv.. Och inga komentarer om extentions på barn tack! Det är mitt val och det bästa för min dotter i det här läget!! Och det vart snyggt också! Undrar bara vem ni tycker ska betala??

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-15 14:28
    Alla verkar tycka att jag ska betala!! Men jag tycker inte att jag ska drabbas ekonomist av detta eftersom jag anser att dem gjorde fel!! Så frågan är: ska dagis betala eller dom andra föräldrarna (alltså att vi utgår från att jag inte vill stå för detta)? Vilket är mest rimmligt?
    Undrar för jag har inte tagit upp detta med dem andra föräldrarna änn.

  • Svar på tråden Vem ska betala för min dotters löshår?
  • Modesty Blaise

    Jag tycker att du ska betala. Det är ditt val av lösning på ett problem som förstås har alternativa och gratis lösningar. 

  • As mamma

    Tycker inte du kan kräva att någon annan ska betala för löshåret, det var ju DITT val att köpa det. Däremot skulle jag också blivit jäkligt förbannad på förskolepersonalen. Men varför på den andra flickans föräldrar? Du är ju lika skyldig som dem i så fall, din dotter var ju också med och lekte frisör.

  • Kan inte bli bättre än såhär

    hi hi, detta var en rolig tråd. Den ska jag följa hela kvällen :) en 5 åring med löshår, på DAGIS :) Som svar på ts så är det, nej vill du att hon ska ha de oavsett orsakerna så får du bekosta detta själv. Hade du inte velat bekosta det så hade du kollat upp med dagis och andra barnet föräldrar innan du beställde det!

  • Anonym
    Modesty Blaise skrev 2011-11-15 13:57:50 följande:
    Jag tycker att du ska betala. Det är ditt val av lösning på ett problem som förstås har alternativa och gratis lösningar. 
    Håller med.
  • Sweet life

    Patetiskt! Skit händer och nej, dem kan inte bevaka barnen varje sekund!!

    Det hade väl vart smart att tagit upp frågan med förskolan INNAN du beställde så hade du vetat på vilka premisser du gjorde det?

    Barn klipper varandras hår och jag tycker mer att du är sjukt patetisk som är så jävla fåfäng att ditt barn måste ha löshår!!

    Väx upp! Allt är inte utseendet och hår växer ut igen!!

  • Anonym

    men fyfan vilken dålig personal! Att ens ha saxar framme sådär? Va? Skrikandes
    Tkr dagis absolut kan betala iaf hälften!  

  • Betingjärp
    Modesty Blaise skrev 2011-11-15 13:57:50 följande:
    Jag tycker att du ska betala. Det är ditt val av lösning på ett problem som förstås har alternativa och gratis lösningar. 
Svar på tråden Vem ska betala för min dotters löshår?