• Spionen

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Dubbelklickar man på hemknappen så kommer att appar och program som körs i bakgrunden fram :) Har man föär mycket som körs i bakgrunden så försämras batteritiden drastiskt! Jag brukar dubbelklicka på hemknappen, hålla in en app så det lilla röda krysset kommer fram och stänga av alla en gång per dag typ. Så håller batteriet mycket längre :)

  • Spionen

    När du surfar, så kan du dubbelklicka på en text så zoomar den in automatiskt till textstorleken (kanske alla visste, men jag tycker det är grymt Glad)  Så slipper du zooma själv med två fingrar!

    Funkar inte på bilder dock.

  • Spionen

    Minitips: (ganska enkla som de flesta nog vet, men kanske finns nån som blir glad)


    När du surfar, knacka på raden längt upp på displayen (där klockan står) så scrollar den högst upp av sig själv, så slipper du sitta och "scrolla med fingret" hela vägen upp! Perfekt när man surfar på sidor med mycket text, typ bloggar eller FL.

    Håll fingret nere på texten när du skriver sms så kommer ett "förstoringsglas" fram som hjälper dig att flytta markören dit du vill i textfältet. Perfekt om du har skrivit fel i början på sms:et så slipper du sudda allt.

    Flytta appar ovanpå varandra för att skapa egna mappar. Du kan även byta namn på dem så inte alla nya mappar heter "Verktyg" som det annars blir :P

    Dubbelklicka på mellanslag när du skriver sms så blir det en punkt + mellanslag.

Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)