• Floff

    Tips och råd för oss som har iphone! :)

    Har inte hunnit läsa hela tråden ännu men ska göra det.

    Är det nån annan som tycker sig ha problem med batteritiden? Jag laddar den över natten och under dagen kollar jag mail, Facebook, FL och Aftonbladet ett par gånger och när jag kommer hem är jag nere på 20%...

  • Floff

    Trollkarl: Tack snälla, men bor i Sthlm Men om/när det kommer till nya uppdateringen får du gärna berätta hur man gör. Tack för hjälpen!

  • Floff

    Kan passa på att tipsa om en app som heter AVPlayer som gör att man kan föra över filmer (vanliga avi-filer t.ex.) till telefonen utan att trixa med iTunes. Jättesmidig tycker jag!

  • Floff

    vaniljbullen: När du startat en nedladdning, startar du nån annan app under tiden då? Jag får samma problem om jag gör så, men det går bra om jag låter den vara "i fred" och ladda ner klart innan jag startar något annat.

  • Floff

    Trollkarl: Har du koll på vilken webbläsare som är bäst? Tycker Safari är helt galet seg ibland. Testade Opera men den verkade inte klara riktigt allt.

  • Floff

    Troll: Tja, främst att den ska va snabb Loggar man in på FL via Safari tex så laddar sidan i sju evigheter och ibland buggar läsaren helt och stänger ner sig. Opera var iofs länge sen jag testade nu men har för mig att den inte klarade vissa inloggningar på olika sidor, typ. Men ska slå ett öga på testet, tack!

    Hur går det med appen förresten?

Svar på tråden Tips och råd för oss som har iphone! :)