Inlägg från: amatullah99 |Visa alla inlägg
  • amatullah99

    Religiös avvikelse från uniform, rätt eller fel?

    En muslim kan aldrig bli polis eller soldat  i en icke muslimsk stat  eftersom han kan inte skydda icke muslimska  lagar och deras intresse .

    En muslim är endast lojal mot GUD och strävar att bilda en shariia stat där  GUDs  lagar skall upprätthållas  .

    Den tjejen som har slöja på sig och jobbar för svensk polis vet inte vad  Islam är
        

  • amatullah99
    Tom Araya skrev 2012-04-01 19:28:03 följande:
    Gäller det allt arbete, såväl avlönat som frivilligt, att muslimens arbete ska vara för muslimer och Islam, inget annat?

    Nej , det finns jätte många yrken i icke muslimsk samhälle där muslimer kan jobba -både frivilligt och avlönat , men en muslim kan absolut  inte jobba som polis , soldat , politiker , domare och advokat  i en icke muslimsk samhälle .

        
  • amatullah99
    Tom Araya skrev 2012-04-02 15:05:09 följande:
    Varför?
    Källa?

    Som muslim hävdar jag att bara GUD har rätt att styra över människor med Hans lagar sk shariia  lagar.  Alla människor måste endast  lyda Honom och de som vägrar kommer att bli straffade .

    Icke muslimer tog sig rätt att skapa egna lagar  och styra med de  över sig själv och andra människor och på sådant sätt motsätter de sig mot GUD 

    Enligt shariia lagen en muslim  har rätt att ha 4 fruar och i erat , svensk , lag är det förbjudet . Så , hur kan jag som muslim jobba som polis och gå och gripa den person när han i mina ögon gör inget fel ?

    Eller om jag jobbar som domare ? Jag erkänner inte lagar som människor på inclusive svenska så hur skall jag kunna döma andra människor med de ?  

    Guds lag förbjuder alkohol men i svensk är det tillåtet , Gud förbjuder oss att ta /ge ränta men i svensk lag är det ok osv

    Förstår du ?

    Jag kan ge dig källa från heliga Koranen om du är verkligen intresserad att förstå det här                
  • amatullah99
    Kaf Ha Ya Ain Sad skrev 2012-04-02 15:29:57 följande:
    Amatullah

    Du lever i Sverige, menar du att du inte följer svenska lagarna?  

    Nej, jag varken följer eller erkänner svensk lag och inte bara den utan ingen annan  utom shariia och därför är jag muslim .

    När sahaba r.a. kom till Abesinien har de sagt ; nu har vi kommit till ett kristet land nu ska vi lyda deras lagar ?

    Prisad vare Allah Subhaneh ! Oavsett var en muslim kommer han lyder endast GUD .      
  • amatullah99
    Kaf Ha Ya Ain Sad skrev 2012-04-02 15:31:36 följande:
    Att ta emot/ge ränta är inget obligatoriskt i Sverige, varför ens bry sig om det? Samma sak är det med alkohol, man tvingas inte att dricka det i Sverige. 

    Jag nämnde detta som exempel  hur olika lagar vi har , muslimer och icke muslimer
  • amatullah99
    Tom Araya skrev 2012-04-02 18:57:12 följande:
    Jag har hört muslimer säga att en muslim anpassar sig. Han följer Islams lagar och regler så gott det går på den plats och i den situation han befinner sig i. Att Gud/Allah har förståelse för när det inte är möjligt till 100%.
    Om Islam står för den ödmjukhet vissa här beskriver så har muslimen respekt för andras lagar och följer dessa om han valt att leva där dessa lagar råder. Jag känner som sagt inte till någon svensk lag som utgör ett direkt hinder för en muslim att själv följa muslimska lagar.

    Att alla till 100% följer Sharia är en utopi som endast är möjligt i länder där både stat och folk är helt överens, har samma tolkning, vill och strävar efter det till 100%.

    Muslimer försöker att anpassa sig så gott det går men det finns än gräns hur långt vi kan gå .

                 
Svar på tråden Religiös avvikelse från uniform, rätt eller fel?