Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    Dags att börja tänka om gott folk??

    Jag är också allvarligt oroad för jordens framtid och hur/om mina barn ens kommer få bli vuxna på denna jord. Tveksam tyvärr=(

  • viseversa
    sanna123 skrev 2011-12-09 08:31:24 följande:
    Dessvärre så är det våra kära politiker och alla dem som tillverkar bilar som håller i det hela.
    Om det hade varit samma väder här som i Thailand så hade jag gladeligen cyklat till och från jobbet.
    Om bil tillverkare fick bidrag från staten så hade man kanske byggt ännu mera milöjvänliga bilar.
    Idag har vi tider att passa och vi ska vara flexibla vi ska vara snabba vi ska vara tillgängliga vi ska hämta
    lämna barn storhandla mm mm.Med bil är jag på jobbet om 10 min , med buss ca 1 timme för jag måste byta. Cykla ja, när vädret tillåter men med tanke på att det är vinter ca 8 månader om året med regn kyla stormar mm så blir det inte så ofta sedan får man titta på hälsan med och tro mig, det är många som har stora problem med sina kroppar. Att cykla med ryggvärk är som att cykla med en kniv i ryggen... Visst , källsortering i hemmet gör jag men dem stora bovarna är ju utsläpp och dem tar ju våra pengar till skatt så om dem sänker sina löner, slutar prata så mycket, blir eniga och faktiskt tar itu med problemen som finns så tror jag att vi kommer mycket längre än så här..
    Oj vad konstigt då att vi som inte ens HAR BIL klarar oss utmärkt och kan ta oss till jobbet ialalfall. Kors i taket Förvånad. Du bara skyller ifrån dig. men jaaaag måååste köra bil för jaaaag har ju sååå långt till jobbet och bla bla bla. Skitsnack för så tänker alla bilägare att "jag måste ju åka bil. En mer eller mindre gör ingen skillnad"
Svar på tråden Dags att börja tänka om gott folk??