• skånebo

    svårt att vara social?

    Hur känner ni andra? jag upplever ibland som jag är en liten fånge i mitt hem. Känner mig isolerad då jag tycker det är bökigt att ta mig ut med barnen. Dagarna ser så lika ut, lek inne och promenader. Ibland tycker jag synd om mina barn, de är dock bar 10 mån korrigerat och har nog inte alls nåt behov att hitta på så mycket saker. Problemet är väl att det är jag som känner mig osocial..

  • Svar på tråden svårt att vara social?
  • skånebo

    har ofta funderat på Öppna Förskolan, men är 1 våning upp utan hiss, vagnen måste man ställa ute. Hur ska man då göra.. Jag orkar inte bära båda samtidigt uppför trappor och känner ingen annan som går dit heller. Ska göra ett försök iaf!

  • skånebo

    Tack för tips och pepp:)) Har bestämt att det inte får hindra mig bara för att det är jobbigt, har 8 månader kvar på min föräldraledighet och vill såklart kunna njuta av den tiden!! Har ordnat hjälp till Öppen förskola och det känns kanon. Vet att mycket ligger hos mig själv, har svårt att be om hjälp och vill alltid klara saker på egen hand.måste inse att de är OK att be om hjälp!!

Svar på tråden svårt att vara social?