• Queenie70

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Ja detta kan ju inte gå annat än åt helvete. Antingen gör du slut på eländet redan nu, eller kastar bort många år av ditt liv, innan du sönderslagen får fly med hjälp av en kvinnojour och med några barn om det ska tvistasom.

    "jag älskar honom" Detta eviga kärleksmantra som får kvinnor att gå ned sig i destruktiva förhållanden i hopp om att mannen ska ändra sig eller att det ska bli bättre...håhåjajja....Normaliseringsprocess i all ära, men vid nån tidpunkt så har man fortfarande ett val i livet och vid den tidpunkten befinner du dig just nu TS. Det är NU du väljer om du ska ta hand om dig själv och göra bra val för dig själv, eller om du tänker stanna och låta dig brytas ned.

  • Queenie70

    Den dan det verkligen finns barn med i bilden så kommer du att vara så oerhört mer begränsad. Då kommer du inte ens försöka gå ut genom dörren, eftersom du inte kommer att våga lämna barnen med en man som kommer att använda dem som vapen mot dig, för att kunna kontrollera dig. Nu må du vara lite förlåten TS eftersom du bara är 19 år och din hjärna knappt färdigmognad, men jag blir generellt väldigt arg på kvinnor som faktiskt tidigt ser alla varningstecken man kan se och ändå väljer att utsätta sig och även föda barn in i nåt som är oerhört sjukt och destruktivt.

  • Queenie70

    Tycker det låter som en synnerligen dålig idé att prata med honom nu. Du utsätter då dig själv för fara. Planera istället din flykt på ett smart sätt utan att han vet om det. Han kommer aldrig att ändra sig eller acceptera att du försöker lämna honom. Givetvis går det att lämna honom, men du måste lösa det själv. Kontakta socialtjänst och kvinnojour där du bor för hjälp.

  • Queenie70

    Vänd dig till svenska konsulatet och fråga vad för slags hjälp du kan få eller vad de råder dig till att göra.

  • Queenie70

    Se bara till att på nåt vis komma till Sverige fort som fan. Väl på plats här kan du få hjälp från socialtjänsten och börja rodda med praktiska saker som skilsmässa.

  • Queenie70
    Anonym skrev 2011-12-25 17:35:47 följande:
    Hur kommer det sig att ni har ett svenskt tangentbord med å,ä ,ö i USA?
    ..och hon skriver ju och uttrycker sig väldigt bra på svenska med tanke på att hon bott i USA sedan hon var 3 år
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!